Trampa padomnieks Stīvens Millers inficējies ar Covid-19

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: CNP/AdMedia/SIPA/Scanpix

ASV prezidenta Donalda Trampa padomnieks Stīvens Millers otrdien kļuva par kārtējo Baltā nama personāla locekli, kuram Covid-19 tests izrādījies pozitīvs, savukārt pats Tramps paziņoja, ka viņam pēc izrakstīšanas no slimnīcas vairs nav bijuši Covid-19 simptomi.

Millers, kas ir viens no galvenajiem Trampa padomniekiem, "jūtas labi" un bija paškarantīnā uz piecām dienām pirms pozitīvā testa rezultāta saņemšanas, intervijā telekanālam "Fox News" sacīja Baltā nama preses sekretāre Keilija Makenanija.

Pēdējās dienās ar jauno koronavīrusu ir inficējušies vairāki Baltā nama personāla darbinieki, tai skaitā Makenanija, kas pašlaik atrodas karantīnā, un Trampa vecākā padomniece Houpa Hiksa.

"Acīmredzot šeit, Baltajā namā, ir bijis [Covid-19] uzliesmojums," sacīja Makenanija, aizstāvot Baltā nama atbildi uz pandēmiju. Baltā nama administrācija ir kritizēta par to, ka nav padarījusi sejas masku valkāšanu par obligātu un ir rīkojusi lielas cilvēku pulcēšanās.

Tramps, kuram pagājušo ceturtdien tika diagnosticēta Covid-19, otrdien paziņoja, ka viņam nav bijuši Covid-19 simptomi pirmajā dienā pēc atgriešanās no slimnīcas, informēja viņa ārsts Šons Konlijs. 

"Viņš pavadīja mierīgu pirmo nakti mājās, un šodien viņš nav ziņojis par simptomiem," paziņoja Konlijs, piebilstot, ka Trampa organisma galvenie rādītāji ir stabili.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu