VIDEO Tallinā kails pusaudzis uzrāpies uz policijas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Igaunijas sociālo tīklu "burbulī" izplatās īss video, kurā redzams, kā kāds kails vīrietis Tallinā pārbauda policistu pacietību, vēstī portāls "Postimees".

Sestdien, 24. oktobrī, lietotnē "TikTok" parādījās video, kurā policistiem nācās sagūstīt kādu kailu vīrieti. "Laipni lūgti manā apkārtnē," video autore īsi komentēja klipiņu. Īsajā video redzams, ka, neskatoties uz vēsajiem laikapstākļiem, iedzīvotājs bijis vien savā "dzimšanas dienas kostīmā".

"23. oktobrī pulksten 14 policija saņēma ziņojumu par vīrieti, kurš kails skrien pa Kivila ielu Lasnamē," portālam apstiprināja policijas pārstāve Brita Sepa. Kailais vīrietis arī nolēma uzkāpt uz policijas automašīnas. Tad likumsargi sāka viņu sagūstīt.

"Gados jaunais vīrietis, iespējams, narkotisko vielu reibumā, izturējās neadekvāti, viņš nepakļāvās patruļas prasībām," atklāja Sepa. "Viņš uzkāpa uz policijas automašīnas pārsega un slīdēja uz vējstikla."

"Likumsargi aizturēja jaunieti un nogādāja viņu policijas iecirknī, kur izrādījās, ka viņš ir nepilngadīgs," piebilda Sepa. "Ātrā palīdzība pārbaudīja jaunieti un nogādāja viņu slimnīcā pilnai veselības pārbaudei."

@semyonych

##tallinn ##estonia ##police ##politsei ##таллинн ##эстония ##полиция ##рек ##рекомендации

♬ origineel geluid - Nikaj
@jana_jva ♬ оригинальный звук - Яна Елисеева
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu