Īlona Maska dažus mēnešus vecajam dēlam patīkot radikālā māksla un filmas par karu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/ Scanpix

Dziedātāja Graimsa (Grimes) paziņojusi, ka viņas un uzņēmumu "Tesla" un "SpaceX" vadītāja Īlona Maska piecus mēnešus vecais dēliņš ar neparasto vārdu X Æ A-XII izrādījis interesi par radikālo mākslu. Puisēnam arī patīkot skatīties kara filmu "Mūsdienu apokalipse".

Kanādiešu dziedātāja apgalvoja, ka pieejamā izklaide bērniem ir ļoti vienveidīga. Zīdaiņiem patiesībā esot lielāka gaumes izjūta, nekā pieaugušajiem šķiet.

Graimsa sadarbībā ar uzņēmumu "Endel" izveidojusi īpašu lietotni, kas palīdz mazuļiem iemigt. Lietotne balstīta uz mākslīgo intelektu, kas piemeklē īsto melodiju dažādiem bērna noskaņojumiem.

Mūziķe intervijā laikrakstam "New York Times" teica: "Kopumā lietas, kas domātas bērniem, nav radošas.

Nevēlos, lai pirmais iespaids par pasauli viņam rodas no šiem bezmērķīgajiem mēsliem."

Graimsa uzskata, ka mazuļiem ir sava gaume. "Viņiem noteikti kaut kas patīk un kaut kas nepatīk. Bērniem ir savs viedoklis.

Kopā ar dēlu noskatījos "Mūsdienu apokalipsi" un citas filmas. Viņam ļoti iepatikusies radikālā māksla. Uzskatu, ka ir labi ar viņiem saprasties šajā līmenī," apgalvoja mazuļa mamma.

Dziedātāja arī iepriekš paskaidroja, kāds ir viņas dēla neparastā vārda X Æ A-XII atšifrējums. Sākotnēji vecāki mazuļa vārdā vēlējās iekļaut ciparus, taču Kalifornijas likums to aizliedz.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu