KHL mačā Bukarta "Severstaļ" piekāpjas Daugaviņa "Vitjaz"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētās Čerepovecas "Severstaļ" komandas zaudējumā savā laukumā Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vitjaz" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē latvieši ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

"Severstaļ" mājās ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) piekāpās "Vitjaz".

Bukarts laukumā pavadīja 11 minūtes un 49 sekundes, divreiz mezdams pa viesu vārtiem.

Daugaviņš 18 minūtēs un 42 sekundēs laukumā reizi meta pa mājinieku vārtiem, reizi bloķēja pretinieku metienu un uzvarēja vienā no diviem iemetieniem.

Uzvaras vārti 26.minūtē vairākumā Matiasa Tedenbī kontā, bet divas rezultatīvas piespēles šajā mačā Džastina Denforta rēķinā.

Vārtos Antons Todikovs atvairīja visus 34 "Vitjaz" metienus.

Citā mačā Rīgas "Dinamo" tuvākie konkurenti cīņā par pēdējo vietu līgā Pekinas "Kuņluņ Red Star" hokejisti bez Gunāra Skvorcova sastāvā viesos ar 1:2 (0:2, 1:0, 0:0) piekāpās Nursultanas "Baris".

Viesu vārtos Šimons Hrubecs tika galā ar 44 no 46 mājinieku metieniem, bet mājinieku vārtos Joni Ortio atvairīja 17 no 18 metieniem.

"Severstaļ" ar 23 punktiem 20 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu grupā, bet "Vitjaz" ar 21 punktu 20 dueļos ir astotā. Austrumos "Kuņluņ Red Star" ar 11 punktiem 20 cīņās ieņem pēdējo 12.vietu.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu