"Jokerit" ar Kalniņu vārtos atspēlējas un papildlaikā izcīna uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: DINAMO RIGA

Jāņa Kalniņa pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku "Jokerit" otrdien prata atspēlēt trīs vārtu deficītu un papildlaikā uzveica "Soču" klubu.

"Jokerit" viesos ar 5:4 (0:0, 0:2, 4:2, 1:0) papildlaikā uzvarēja "Soči".

Helsinku vienība pēc 40 spēlētām minūtēm bija iedzinējos ar 0:2, taču Niklass Jensens jau trešā perioda pirmajā minūtē guva Somijas kluba pirmos vārtus. Trīs minūtes vēlāk 3:1 panāca Ņikita Točickis, bet no desmitās līdz 13 minūtei mājinieku vārtos lidoja trīs ripas pēc kārtas. 

Jakubs Krejčiks perioda vidū panāca 2:3, Veli-Mati Savinainens dažas sekundes vēlāk jau izlīdzināja rezultātu, bet vadību izdevās iegūt pēc Džordana Šrēdera precīzā raidījuma. 20 sekundes līdz spēles beigām Kalniņš kapitulēja ceturto reizi, jo ar plaukstas metienu viņu pārspēja Daniils Miromanovs. Iepriekš gan bija noteikumu pārkāpums pret "Jokerit" spēlētāju, bet soģu acīm tas palika nepamanīts.

Papildlaika pirmajā minūtē, iepretim vārtiem guļot uz ledus, uzvaru izrāva Braians O'Nīls.

Kalniņš šajā duelī tika galā ar 31 no 35 metieniem, atvairot 88,57% raidījumu.

"Jokerit" ar 23 punktiem 17 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 23 komandas - 11 Rietumu un 12 Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 60 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu