Otrdienas horoskops: 10. novembris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 10. novembrim. 

AUNS Nebrīnies, ja apkārtējie paliek manāmi piekasīgāki, biežāk izsaka kritiku par dažādām lietām, ir neapmierinātāki. Šobrīd Jaunavā esošais Mēness veicinās pārāk lielas prasības gan pret sevi, gan līdzcilvēkiem.

VĒRSIS Ja uzsmaidīs veiksme, ir pilnībā iespējama negaidīta mīlestība no pirmā acu skatiena! Šodien būs Vērši, kuri atļausies pilnībā laiku veltīt privātajai dzīvei, un būs tādi, kuri domās tikai un vienīgi par darbu.

DVĪŅI Ar savu asprātību, neremdināmo dzīvesprieku un plašajām zināšanām radīsi patiesi aizraujošas, nobriedušas personības iespaidu. Šobrīd droši vari organizēt lietišķa rakstura pārrunas.

VĒZIS Uz vietas nosēdēt būs grūti. Vēlēsies paveikt ko paliekošu, tādu, kas rada materiālo pienesumu. Būs Vēži, kuri nopietni apsvērs privātā biznesa iespējas, meklēs iespējas uzņemties papildu pienākumus.

LAUVA Nesāc uztraukties par maznozīmīgiem sīkumiem, tas visu tikai vēl vairāk sarežģīs. Labāk pēc iespējas aktīvāk īsteno šodien iecerēto, nenovērs uzmanību ar blakuslietām un laikus dodies pie miera!

JAUNAVA Iespējams, tu par daudz noslogo sevi ar ikdienas rūpēm. Dzīvē tomēr ir citas, daudz svarīgākas lietas, piemēram, mīlestība. Pārdomā, vai tas, ko tu patiesi vēlies, saskan ar to, ko šobrīd dari.

SVARI Nervu sistēma var kļūt uzņēmīgāka pret apkārtējo stresu, kas savukārt ietekmēs koncentrēšanās spējas, radošo potenciālu. Šis brīdis veiksmīgāks Svariem, kuri strādā finanšu sektorā, apdrošināšanā.

SKORPIONS It visu darīsi ar tālu skatu nākotnē. Stratēģa dotības, piesardzīgums noteikti palīdzēs veiksmīgi tikt galā ar saimnieciski organizatoriskām lietām. Mīlas jomā būsi pārlieku saspringts.

STRĒLNIEKS Apliecināsi sevi kā patiesi karstasinīgu un enerģisku personu. Ja tavs amats prasa izsišanas spējas, sava viedokļa pierādīšanu, oratora talantu, tad šodien būs īstais brīdis apliecināt visu iepriekš minēto.

MEŽĀZIS Tev Mēness Jaunavā nozīmēs, ka priekšplānā izvirzīsies viss ar profesionālo dzīvi, pienākumiem, atbildības sajūtu saistītais. Nebūs nekāds brīnums, ja tev tiks uzticēti jauni, daudz nopietnāki darbi.

ŪDENSVĪRS Patiks, ja apkārtējie iedrošina, izsaka aicinājumus pamēģināt ko jaunu. Varbūt apsvērsi iespējas papildināt savas zināšanas, pie viena arī kontaktu loku, ar onlaina kursu, semināru palīdzību.

ZIVIS Nespēja pretoties dažādām labsajūtu, aizrautību raisošām lietām var nest zināmas problēmas darba jomā. Centies būt apzinīgāks, vērīgāks pret ikdienas veicamajiem pienākumiem. Vakaru pilnībā velti sev.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu