Piecas vieglprātīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ar šīm Zodiaka zīmēm jābūt uzmanīgiem - neskatoties uz viņu sirsnību, harismu un šarmu, viņus var arī dēvēt par diezgan vieglprātīgiem, vēsta portāls "Starhit".

5. Vēzis

Ko gan Vēzis neizdarīs, lai atcerētos noteiktus mirkļus? To sauc par drosmi! Tieši šajā stāvoklī Vēži ir gatavi trakumam un vieglprātīgai rīcībai. Viņiem nav šķēršļu un grūtību. Tikai šeit un tagad!

4. Mežāzis

Šī Zodiaka zīme ir ļoti savdabīga un dabisko īpašību dēļ nevar būt paredzama un pareiza. Mežāzis apvieno to, kas nav apvienojams: spītība un padevība, nekārtība un miers (dažreiz bezdarbība), kā arī vieglprātība noteiktos dzīves periodos Mežāzim ir ļoti iespējama!

3. Jaunava

Ir grūti iedomāties Jaunavas bez šīs apbrīnojamās rakstura iezīmes. Viņi ir spējīgi uz tādām darbībām, kuras līdz dzīves beigām nevar izdzēst no atmiņas. Vieglums, ārprāts, iedzimta optimisma izjūta - tas viss kopā dod ļoti vieglprātīgu kokteili, kurā Jaunavai patīk eksistēt.

2. Dvīņi

Ļoti interesanta situācija. Dvīņiem nav raksturīga vieglprātība, jo zīme ir ļoti mērķtiecīga, koncentrēta, atbildīga, taču, neskatoties uz to, ir atiestatīšanās momenti vai periodi. Šādos brīžos ļoti iespējams novērot Dvīņu vieglprātības uzplaukumu. 

1. Strēlnieks

Pēc būtības Strēlnieki ir cīnītāji, spēlētāji, mednieki. Tomēr bez vieglprātības neiztikt. Strēlnieks atšķiras ar paškontroli, kas viņiem lieliski piemīt atšķirībā no citām Zodiaka zīmēm. Vieglprātība ir dzīves sastāvdaļa, viens no noteikumiem un Strēlnieks to prasmīgi izmanto!

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu