"Ārā no zemes lien zombiji!" Policisti Rīgā sastop jaunu vīrieti, kurš uzvedas kā "kādā paralēlā realitātē" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Darba dienas naktī viena no Imantā strādājošajām galvaspilsētas policijas patruļām pieredzējusi visai neparastu situāciju, kad pie ielas malā apturētā patruļauto loga negaidīti parādījies kāds garāmgājējs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jau pirmajās sarunas minūtes likumsargiem acis iepletušās plašāk, jo jaunais vīrietis sācis klāstīt visdažādākos brīnumus, kas lika apšaubīt to, ka viņš "atrodas tajā pašā realitātē, kurā inspektori."

Vīrietis uzvedies neadekvāti, stāstot, ka "ārā no zemes lien zombiji". Policisti pieņēmuši lēmumu uz notikuma vietu izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu.

Taču, mirklī kad notikuma vietā jau piestājis mediķu busiņš, jauneklis negaidīti izdomājis, ka laiks dot kājām ziņu. Policisti metušies pakaļ jaunajam vīrietim un viņš turpat netālu panākts, taču aizturētais nav spējis nomierināties un vairākkārt spēcīgi iespēris policistiem, tādēļ talkā nācies ņemt pat speclīdzekļus.

Pēc saslēgšanas rokudzelžos, vīrietis turpināja uzvesties neadekvāti, centās apdraudēt mediķus un pats sevi. Pēc mediķu lūguma policijas darbinieki pavadīja vīrieti līdz Tvaika ielai 2, kur arī nodevām tālāk viņu darbiniekiem.

Ja izrādīsies, ka vīrieša uzvedība saistāma ar garīgās veselības problēmām, šis incidents paliks bez sekām, taču ja atklāsies, ka aizturētais ar policistiem izkāvies vien tāpēc, ka pārāk sapīpējies kādas apreibinošas vielas, spēriens policistam var novest pie ļoti nepatīkama iznākuma un klapatām ar likumsargiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu