"Drīz būs zināms, kad būs nākamā cīņa." Briedis par treniņiem un atpūtu pēc titula izcīnīšanas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis viesojās TV3 raidījumā "900 sekundes", lai pastāstītu par nākotnes plāniem un nesen iegūto "Gada rīdzinieka" balvu.

Briedis septembrī, pārspējot kubieti Junielu Dortikosu, izcīnīja trīs dažādus čempiona titulus pirmā smagā svara kategorijā (90,7 kilogrami). Uzreiz pēc cīņas arī pats bokseris nāca klajā ar ideju par karjeras turpināšanu smagsvaros.

Sarunas gaitā Briedim tika uzdots jautājums par viņa ikdienu šobrīd, kad ir izcīnīta karjeras lielākā uzvara, bet nākamā cīņa vēl nav izziņota.

Trenējos šobrīd vienreiz dienā, pagaidām uzturu sevi formā. Drīz būs zināms, kad būs nākamā cīņa un kādā svara kategorijā. Pats to ļoti gaidu," sacīja Briedis.

Tāpat bokseris arī neslēpa, ka izcīnītos titulus neesot izdevies atzīmēt tā kā viņš vēlētos: "Nesanāca atpūsties, teiksim tā. Gribētos jau aizbraukt kaut kur atpūsties, bet sēdi šeit un esi patriots."

Nesen Briedi uz cīņu izaicināja Lielbritānijas bokseris Tomijs Makkārtijs, kurš nesen savā īpašumā ieguva Eiropas Boksa savienības (EBU) jostu. 

35 gadus vecais Briedis savas karjeras laikā guvis 27 uzvaras un vienu reizi izgaršojis zaudējuma rūgtumu. 

Video: Mairis Briedis viesojas "900 sekundēs"

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu