Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Intīmās dzīves glābējs pandēmijas laikā - telefons. Īsa pamācība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

 Pasaulē valdošās veselības situācijas dēļ daudziem jau atkal nākas pavadīt aizvien vairāk laika vieniem - gadījumā, ja nedzīvojam ar savu partneri, tas var nozīmēt ilgstošu intīmās tuvības trūkumu. Par to, kā gultas dzīvi "atsvaidzināt" var palīdzēt telefons, vēsta portāls "Postimees".

Šo praksi jau sen piekopj pāri, kuri nav spējīgi būt kopā attāluma dēļ, taču joprojām vēlas izbaudīt mīlestības ne tik platonisko pusi. 

Šādām sarunām ir nepieciešams ne tikai labs telefona signāls, bet arī uzticība, savukārt bauda tiek gūta no jūtekliskākā orgāna cilvēka ķermenī - smadzenēm. Erotiskas sarunas tāpat ļauj dalīties ar savām slēptākajām fantāzijām bez spiediena tās īstenot dzīvē.

Galvenais - miers

Sākotnēji mīlēšanās pa telefonu šķiet biedējoša, taču tas nav nekas nepārvarams. Par šo aktu nav nepieciešams pārlieku domāt un to pārdomāt - piezvaniet partnerim pirms gulētiešanas vai neilgi pēc pamošanās. Guļot gultā, atklājiet savam mīļotajam cilvēkam, kā jūtaties un ko darītu, ja viņš būtu blakus.

Nebaidies no klusuma!

Sekss pa telefonu nenozīmē to, ka abiem partneriem visu laiku ir jārunā.

Kad lietas "iekarst", paklusējiet, ļaujot partnerim dzirdēt tikai elpu otrā klausules galā.

Aktivizējiet iztēli.

Vizualizācija

Lai noskaņotu sevi un savu partneri pikantai sarunai, pirms tās nosūtiet viņam pāris erotiskas bildes. Tām nav jābūt kailbildēm - fotogrāfijai varat uzvilkt kārdinošu veļu vai vienkārši aizsūtīt kādu estētiski glītu ķermeņa daļas bildi.

"Modernās tehnoloģijas"

Mīlēšanās pa telefonu neizslēdz arī sevis apmierināšanu ar pieaugušo rotaļlietām - tas šo pieredzi var padarīt vēl intensīvāku un pastiprināt tuvības izjūtas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu