Vai "Lidl Latvija" preces atbildīs Rietumeiropas tirgus kvalitātei? (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Lidl". Ilustratīvs foto.
"Lidl". Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Visai bieži izskan apgalvojums, ka Austrumeiropas tirgum ražotās produkcijas kvalitāte un citreiz pat produkta sastāvs atšķiras no Rietumeiropas tirgus. Ko atradīsim jaunā mazumtirgotāja "Lidl Latvija" plauktos, centās noskaidrot TVNET krievu valodas versijas redakcija.

Pirms dažiem gadiem Eiropas varas augstākajos ešelonos tika izvirzīts jautājums par "pārtikas aparteīdu". Proti - Austrumeiropas valstu pārstāvji bija sašutuši, ka to pašu produktu, kas tiek piegādāti Rietumu un Austrumu tirgiem, sastāvs ir atšķirīgs. Veiktie pētījumi to ir apstiprinājuši. Un tagad pilnā sparā rit normatīvo aktu izstrāde, kas paredzēti, lai atrisinātu "dubultstandartu" jautājumu.

"Lidl Latvija" korporatīvās komunikācijas nodaļas vadītāja Dana Hasana sarunā ar portālu norādīja, ka "Lidl kvalitātes standarti ir pat stingrāki nekā tie, ko prasa Eiropas un vietējie tiesību akti".

"Mēs esam ļoti atbildīgi par savu produktu kvalitāti un to sastāvu. Pirms produkta nokļūšanas veikalu plauktos tiem tiek veikta papildu kvalitātes kontrole neatkarīgās laboratorijās, kā arī tiek revidēts ražotājs.

Īpašu uzmanību pievēršam dārzeņu un augļu svaiguma kontrolei: tos katru dienu piegādā veikaliem, tāpēc mēs noteikti strādāsim ar vietējiem piegādātājiem. kas atbildīs mūsu standartiem," norādīja Hasana.

Populārais mazumtirgotājs "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs. Baltijas valstīs pašlaik "Lidl" veikali ir tikai Lietuvā, bet drīz tie durvis vērs arī Latvijā. 

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" izsludināja vairāk nekā 1000 vakances visā Latvijā - Rīgā, Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī, Tukumā, Rēzeknē, Jelgavā un Ogrē.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu