Krievijā populārā latviešu izcelsmes aktrise Bļodāns nobiedē ar stāstu, kā viņu apzaguši pašas draugi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu izcelsmes slavenā krievu aktrise Evelīna Bļodāns savā "Instagram" profilā publicēja stāstu, kas pamatīgi nobiedēja viņas sekotājus. Zvaigzne paziņoja, ka viņas īpašumu apzaguši aktrisei pazīstami cilvēki, tomēr stāstam ir kāds āķis. 

"Mani aplaupīja. Kad es atgriezos mājās, kāds vīrietis vienkārši pārdeva manas lietas: kleitas, somas, cepures. Bija sanākušas daudzas sievietes, kuras no mājas izgāja laimīgas par ieguvumu, bet mani neviens pat nepamanīja. Šis vīrietis bija kopā ar sievu un es viņus personīgi pazīstu. Tad sapnis turpinājās. Vai man vajadzētu uztraukties?" rakstīja Evelīna.

Daži fani pēc ziņas, ka māksliniece to visu ir nosapņojusi, atviegloti izelpoja. Tomēr bija arī tādi, kas ieteica pievērst īpašu uzmanību zemapziņas signāliem un izvairīties no šaubīgiem draugiem.

Daži ieteica Blodāns nākamajā naktī vienkārši sapņot par garderobes atjaunošanu. Aktrise aktīvi komentēja fanu padomus un izskatīja visas viņu versijas, lai izlemtu, vai tas bija pravietisks sapnis vai nē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu