Apollo.lv faili 2020 ⟩ Gada kuriozākie raksti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dan Cook/Unsplash

Lai cik drūms nebūtu šķitis aizvadītais gads, arī tajā netrūka ziņu, kas lika izbrīnā ieplest acis vai vismaz pasmaidīt!

Kādam vīrietim Lielbritānijā neparastas apstākļu sakritības dēļ ir sanācis uzkrāt pensiju 140 tūkstošu sterliņu mārciņu apmērā, tikmēr kāda sieviete no šīs valsts ir guvusi interneta slavu, daloties ar savas mazās meitas pirmajiem "kosmetoloģiskajiem piedzīvojumiem".

Spraigas diskusijas šogad raisīja arī rakstnieka Jāņa Ūdra grāmatā "Ivande Kaija. Sievietes dzelme" aprakstītās Raiņa un Aspazijas gultas dzīves detaļas, savukārt ne vienu vien sasmīdināja kāda nebēdņa izdarības tepat kaimiņos - Igaunijā.

Dažādas ķibeles piemeklējušas arī televīzijas zvaigznes - internetā sajūsmu raisīja ukraiņu ziņu diktores Maričkas Padalko izveicīgā rīcība, reaģējot uz zoba izkrišanu. Spēcīgas emocijas skatītājos raisījusi arī Rīgas mēra kandidātes Tatjanas Karginas latviešu valodas prasmes Roberto Meloni vadīta kulinārijas šova laikā.

Tikmēr 2020. gada radītās grūtības nav atcēlušas mīlas sāpes un nedienas - kamēr pasauli sajūsminājusi kāda sieviete, kura tā arī nesagaidot bildinājumu, iesūdzējusi savu partneri tiesā, kāda vācu izcelsmes modele šokējusi sabiedrību, publiskojot bildes ar "mazuli", kas radies "laulībā" ar mākslīgo "vīrieti".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu