"Par jaunu līgumu vispār neesmu domājis." Bļugers par gatavošanos jaunajai sezonai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AFP / Scanpix

Latvijas izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" hokejists Teodors Bļugers sarunā ar "Trib Live" atzinis, ka par jauno līgumu ar vienību šobrīd vēl nedomā.

Nākamajā starpsezonā latviešu uzbrucējs, kurš ir bijis viens no "Penguins" pēdējo sezonu stabilākajiem vīriem aizsardzībā un mazākumā, kļūs par neierobežoti brīvo aģentu. Tiesa, pats hokejists par to vēl nedomājot.

"Nav bijušas sarunas. Par jaunu līgumu vispār neesmu domājis. Koncentrējos uz šo gadu, lai aizvadītu labu nometni un nopelnītu vietu sastāvā, kā arī tiktu pie lielākas lomas sezonas gaitā. Un, protams, centīšos darīt visu, kas nepieciešams," atzina Bļugers.

Grūti gan iedomāties, ka latviešu hokejistam vieta sastāvā vēl būtu jāizcīna, tomēr nevar aizmirst, ka viņš NHL debiju piedzīvoja vien septiņus gadus pēc sava drafta, līdz ar to hokejista piesardzība ir saprotama.

Tāpat centra spēlētājs atzīst, ka ir mācījies no pagājušās sezonas un cer uzlabot savu sniegumu: "Pazīstu visus čaļus, personālu un zinu, kā lietas šeit notiek. Tas palīdz nomierināt nervus. Tas viss pagājušogad bija jauns. Bet arī uz ledus - būt mierīgākam, labāk lasīt spēli un izmantot iespējas. Visas šīs mazās detaļas salasās. Ceru, ka spēšu nākamajā sezonā to attīstīt."

"Penguins" aizvadītās sezonas stabilākā maiņa bija tieši ceturtais virknējums ar Bļugeru centrā un Brendonu Tanevu, kā arī Zeku Astonu Rīsu viņa flangos. Tomēr Astons Rīss šobrīd ārstē savainojumu, līdz ar to par Bļugera maiņas partneri ir kļuvis šīs starpsezonas papildinājums Koltons Skevjū.

Latvietis norādīja, ka saprasties ar jauno maiņas biedru neesot grūti: "Protams, ar Tanevu nospēlējām kopā visu pagājušo gadu. Līdz ar to mēs viens otru diezgan labi zinām. Sadarbība ar Skevjū arī ir bijusi laba. Viņš ir gudrs un ļoti labi lasa spēli. Kopā esam pavadījuši maz laika, bet redzēsim, kā viss attīstīsies laikam ejot."

Pitsburgas "Penguins" jauno NHL sezonu iesāks 14. janvārī, viesojoties pie Filadelfijas "Flyers" hokejistiem.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu