"Viņu pēc trieciena atmeta malā..." Lodes stacijā vilciens nāvējoši notriecis vīrieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdienas vakarā pie Lodes dzelzceļa stacijas noticis negadījums, kurā vilciens nāvējoši notriecis uz sliedēm guļošu cilvēku, vēstī raidījumā "Degpunktā". 

Andrejs, kurš dzīvo netālu no sliedēm, ceturtdienas vakarā izdzirdējis neparastu vilciena skaņu, tāpēc izgājis ārā no mājām, lai noskaidrotu, kas noticies.

"Vilciens brauca, uzsāka ekstremālo bremzēšanu. Sākumā skanēja signāls, kā tas paredzēts tuvojoties pārbrauktuvei. Pēc tam bija nepārtraukts signāls, ka zem vilciena meties cilvēks. Viņu atmeta malā, pēc trieciena," saka aculiecinieks Andrejs.

Aculiecinieks uzreiz zvanījis operatīvajiem dienestiem un vienlaikus kopā ar vilciena mašīnistu devušies pie cietušā vīrieša, kurš neizrādīja nekādas dzīvības pazīmes.

"Cilvēks gulēja nesakropļots, nekas nebija sagriezts, vienkārši atsitās ar galvu. Ātrie atbrauca un teica, ka bija piedzēries." stāsta Andrejs. 

"Citādi jau nekā. Normāls cilvēks nemetas zem vilciena," turpina Andrejs. 

Gan Andrejs, gan izbijušais dzelzceļa strādnieks Viktors uzskata, ka bojā gājušais vīrietis noteikti būtu saskatījis un sadzirdējis taurējošo vilcienu. 

"Viņš tur stāvēja - kur pārbrauktuve. Lai vilcienu apturētu, kas brauca aptuveni 80 kilometrus stundā, vajadzētu vismaz vienu kilometru [bremzēšanas ceļu]," stāsta Viktors.

Mediķi uz vietas konstatēja, ka vīrietis negadījumā jau bija miris. 

Policija vēl skaidro bojā gājušā vīrieša identitāti un  par minēto faktu ir uzsākusi kriminālprocesu. 

Ja kādam ir izmeklēšanai noderīga informācija, policija aicina zvanīt uz 110. 

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu