Lielība makā nekrīt - NHL zvaigzne izšķērdējis vairākus desmitus miljonu un paziņojis par bankrotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" uzbrucējs Evanders Keins ir iedzīvojies pamatīgās finansiālās problēmās, vēsta "CBS Sports".

Keins, kurš savas karjeras laikā ir aizvadījis 11 sezonas, bieži vien sociālajos tīklos ir dižojies ar savu bagātību, publicējot attēlus ar pamatīgiem naudas žūkšņiem. Tomēr nepārdomātais dzīves veids hokejistu ir novedis līdz ievērojamiem parādiem.

Tiek ziņots, ka Keina parāda apjoms ir sasniedzis 26,8 miljonus ASV dolāru (22,03 miljoni eiro). Kā vēsta "The Athletic" apskatnieks Daniels Kaplans, Keina ikmēneša ienākumi šobrīd esot mērām ir mīnusa zīmi, precīzāk, -91 131,13 ASV dolāru mēnesī.

Pagājušajā mēnesī vien spēlētājs azartspēlēs esot zaudējis 1,5 miljonus ASV dolāru.

Pastāv iespēja, ka Keins šajā sezonā laukumā varētu arī nedoties, jo parādpiedzinēji var anulēt viņa līgumu, kā rezultātā hokejists var izvēlēties nespēlēt, izmantojot NHL noteikumus saistībā ar veselības jautājumiem, ņemot vērā, ka hokejists nesen kļuva par tēvu savam pirmajam bērnam.

11 sezonu laikā Keins ir nopelnījis 52,9 miljonus ASV dolāru, bet 2018. gada vasarā parakstīja septiņu gadu līgumu ar kopējo vērtību 49 miljonu ASV dolāru apmērā. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu