"Viņa tikpat labi varēja zem mašīnas pakļūt." Pašvaldības policijas busiņš notriec gājēju un pamet notikuma vietu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgas pašvaldības policijas dienesta mikroautobuss Purvciemā aizķēris un no kājām notriecis gājēju. Šī situācija likumsargam atrisinātos daudz vienkāršāk, ja šoferis būtu apstājies un palīdzējis notriektajai sievietei piecelties kājās, taču tā vietā likumsargi negadījuma vietu pameta, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Kāda kundze mēroja ceļu pa Dzelzavas ielu, kad apstājoties pie luksofora Stirnu ielā, pekšņi sajuta triecienu no aizmugures, paklupa un nokrita uz asfalta. Paceļot galvu augšup, sieviete ieraudzīja Rīgas pašvaldības likumsargu mikroautobusu.

"Viņi te dzenāja vietējos klaidoņus. Atpakaļgaitā brauca ārā, šoferis nepaskatījās un notrieca sievieti.

Viņi izstūma viņu pie sarkanās luksofora gaismas. Viņa tikpat labi varēja vēl zem mašīnas pakļūt," stāsta sievietes vīrs.

Pēc tam policisti vienkārši aizbraukuši, kaut cietusī esot viņiem pamājusi, ko likumsargi esot redzējuši.

Mediķi, kas Dzelzavas un Stirnu ielas krustojumā ieradās sešu minūšu laikā, uzaicināja cietušo dienesta automašīnā un veica apskati. Kundzi aizveda uz slimnīcu papildus izmeklējumu veikšanai, bet zināms, ka gūtās traumas nav smagas. 

Raidījums "Degpunktā" sazinājās ar Rīgas pašvaldības policijas pārstāvjiem, lai šo informāciju pārbaudītu, kā arī precizētu bezatbildīgās rīcības iemeslus. Likumsargi apstiprināja, ka cietušās vīra teiktais nav izdomājums. Notikušā apstākļi tiks skaidroti dienesta izmeklēšanā.

Video: "Degpunktā" sižets

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu