Raimonds Pauls atklāti par savu 60 gadus ilgo laulību un attiecībām ar bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: Kaspars Garda

Trešdienas vakarā kanāla 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” uz sirsnīgu satikšanos maestro Raimondu Paulu bija aicinājusi dziedātāja Dināra Rudāne, lai teiktu īpaši skaļu “paldies”, kuram noteikti gatavi pievienoties tik daudzi. Maestro ir dziedātājas iedvesmas cilvēks ar īpaši nozīmīgu lomu viņas muzikālās karjeras attīstībā.

Abu satikšanās laikā tika apspriests ne tikai kopīgi piedzīvotais, bet arī ar sev raksturīgo humoru Maestro neskopojās ar viedām dzīves atziņām un padomiem, kuros vērts ieklausīties – gan par attiecībām ar bērniem, gan saticīgas laulības noslēpumiem.

Maestro kvēla pārliecība un kā viņš pats atzīst – nerakstīts likums” ir no bērniem dzīvot pēc iespējas tālāk. Tikai ne kopā! Ģimene ir viena no Raimonda Paula lielākajām vērtībām, viņš allaž gatavs bērnus uzņemt viesos un sniegt tiem visu nepieciešamo atbalstu, taču viņaprāt atvasēm būtu jādzīvo atstatus no vecākiem.

“Es uzskatu, ka tas ir vispareizākais!” savu domu pamato komponists.

Līdzīga pārliecība bijusi arī viņa vecākiem. Turklāt brīdī, kad maestro mamma viesojusies pie Raimonda Paula, viņa pamanījusies izteikt skaļas piezīmes par kārtību mājās – tā, lai vedekla Lana to dzirdētu.

Savukārt par attiecībām ar sievu Lanu Raimonds Pauls runā ar neviltotu mīlestību:

“Gadu skaitlis jau daudz ko norāda. 60 gadus mēs esam kopā. Redz, dzelteno presi es neinteresēju - ne es šķiros, ne kā,” pajoko Maestro un turpina:

“Svarīgs moments, man liekas, ir tas, ka mēs sākām visu savu kopdzīvi no nulles. Man nebija absolūti nekā, man pat nebija kur dzīvot.”

Interesants stāsts ir arī par abu kāzām, kurās pāris lieciniekos aicinājis kādu vietējo sētnieku, bet par Lanai dāvāto laulības gredzenu Maestro ironiski nosaka: "lētāka laikam vispār nav".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu