"Pēcspēles metieni ir kā azartspēles." Merzļikins komentē savu sniegumu "Blue Jackets" uzvarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/ Scanpix

Pēc izcīnītās uzvaras pēcspēles metienos ar komentāriem dalījās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtu vīrs Elvis Merzļikins.

"Blue Jackets" ar Merzļikinu vārtos pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Floridas "Panthers" hokejistus.

Merzļikins šajā spēlē atvairīja 33 no 35 metieniem un tvēra 94,3% raidījumu. Savukārt "bullīšu" sērijā latviešu vārtu vīrs palika nepārspēts, izcīnot mača pirmās zvaigznes titulu.

Pēc spēles Merzļikins atklāja savas domas par dalību pēcspēles metienu sērijās.

"Pēcspēles metieni ir kā azartspēles - vai nu esi veiksmīgs, vai arī ne. Šoreiz veiksme bija mana sabiedrotā. Par to esmu priecīgs. Man vienalga. Ja uzvaru, tad man "bullīši" patīk. Ja zaudēju, tad tos ienīstu," sacīja Latvijas vārtu vīrs.

Tāpat Merzļikinam tika prasīts, vai viņš redzēja komandas biedra gūtos vārtus pēcspēles metienu sērijā, uz ko latvietis atbildēja, ka personīgu iemeslu dēļ nekad neskatās komandas biedru izpildītos "bullīšus".

Latvietis arī par pašaizliedzīgu spēli slavēja savus komandas biedrus, norādot, ka laukuma spēlētāji pareizajos brīžos ir nobloķējuši pretinieku izdarītos metienus.

Merzļikinam šī bija otrā uzvara pēc kārtas. "Blue Jackets" šosezon ar astoņās spēlēs iekrātiem deviņiem punktiem ieņem Centrālās divīzijas pirmo vietu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu