Pasaulslavenais aktieris Ārmijs Hammers tiek apsūdzēts kanibālismā un vardarbībā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ārmijs Hammers
Ārmijs Hammers Foto: AP/Scanpix

Internetu satricinājuši ekrānuzņēmumi, kuri atklāj, ka aktieris Ārmijs Hammers (34) ir vardarbīgi izturējies pret sievietēm, kā arī tiek apsūdzēts kanibālismā. 

Viss sākās ar to, ka nepopulārs "Instagram" konts publicēja desmitiem ekrānuzņēmumu, kuros redzamas ziņas, kuras Ārmijs Hammers sūtījis sievietēm laika posmā no 2016. līdz 2020. gadam.  

Ekrānuzņēmumos esošie ziņojumi piepildīti ar fantāzijām, kas saistītas ar seksuālu dominēšanu un kanibālismu. Hammers ir noraidījis pret viņu izvirzītās prasības un apsūdzības.

Publicēto ekrānuzņēmumu patiesumu apstiprināja kāda cita vietnes "Instagram" lietotāja. Neilgi pēc tam ar sākotnējo ekrānuzņēmumu publicētāju sazinājās citas sievietes, kuras atklāja līdzīgu pieredzi ar Hammersu. 

"Sievietes pastāstīja man piedzīvoto, mēs dalījāmies pieredzē," sacīja ekrānuzņēmumu publicētāja. 

Šā skandāla dēļ Hammers atteicās piedalīties filmā, kuras uzņemšana bija paredzēta šā gada janvārī. 

"Es nereaģēju uz šiem apvainojumiem, taču, ņemot vērā ļaunprātīgos un neīstos tiešsaistes uzbrukumus, kas vērsti pret mani, es nevaru ar labu sirdsapziņu tagad atstāt savus bērnus uz četriem mēnešiem, lai filmētos filmā," sacīja Hammers. 

Jau pirms pašreizējā skandāla Hammers un Elizabete Čambersa bija nolēmuši izbeigt savu 10 gadu ilgo laulību. Tikai nesen Čambersa vietnē "Instagram" atklāja, kā jūtas saistībā ar šo skandālu.

"Es esmu satriekta un sagrauta, es klausos un turpināšu klausīties un izglītoties šajos delikātajos jautājumos. Es nesapratu, cik daudz es nezināju," rakstīja Hammersa bijusī sieva. 

Čambersa nav vienīgā no Hammersa bijušajām, kuras publiski atklāj savu pieredzi saistībā ar aktieri. Cita aktiera bijusī - Kortnija Vucekoviča apgalvo: Hammers viņai reiz teicis, ka papildus emocionālai vardarbībai viņš vēlas salauzt sievietei ribas, sacept bārbekjū un apēst tās.

Aktiera bijusī draudzene Peidža Lorenze kopīgoja nepārprotamus ziņojumus, kuros atklāja Hammersa vardarbīgo dabu. "Šie jaunākie vēstījumi ir tikai vēl viens pierādījums viņa bīstamībai, un viņa reakcija liecina par viņa klaju vienaldzību pret sievietēm, kuras viņš ir traumējis. Es vēlos piedāvāt savu atbalstu pārējām sievietēm, kuras vīrieši ir aptraipījuši un kurām ir drosme to atzīt," sacīja 22 gadus vecā Lorenze. 

Intervijā platformai "Netflix" Hammers reiz teica, ka viņa sapņu vakariņu viesis būtu Marķīzs de Sads, 18. gadsimta franču filozofs un rakstnieks, kas ir slavens ar savu erotisko darbu, kurš lielā mērā saistīts ar seksuālu vardarbību. Vārdi "sadisms" un "sadists" radušies no de Sada vārda. 

Tajā pašā gadā aktieris žurnāla "Elle" intervijā pastāstīja, ka bijusī draudzene seksa laikā mēģinājusi viņu sadurt. "Viņa teica: "Patiesa mīlestība atstāj rētas. Tev tādu nav." Tad viņa mēģināja man iedurt ar nazi. Protams, es nekavējoties izšķīros no viņas. Pēc septiņiem mēnešiem," sacīja aktieris. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu