"Varu būt labāks sava auguma pārsvara izmantošanā." Porziņģis komentē uzvaru pār "Warriors"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis pred Dreimondu Grīnu
Kristaps Porziņģis pred Dreimondu Grīnu Foto: AFP / Scanpix

Pēc Dalasas "Mavericks" uzvaras pār Goldensteitas "Warriors" ar pārdomām par aizvadīto maču dalījās Kristaps Porziņģis.

"Mavericks" mājās ar rezultātu 134:132 (35:31, 37:33, 34:37, 28:31) uzveica Goldensteitas "Warriors".

Porziņģis pēc mača atklāja, ka viņš varot padarīt labāku darba sava auguma pārsvara izmantošanā, ņemot vērā, ka "Warriors" centra pozīcijā spēlēja Dreimonds Grīns, kura augums pēc oficiālajiem mērījumiem ir vien 198 centimetri, kas ir par 23 centimetriem mazāk nekā Porziņģa augums.

"Jā, viņi spēlēja ar īsu sastāvu. Gribēju to izmantot. Uzskatu, ka varu būt labāks sava auguma pārsvara izmantošanā," norādīja Porziņģis.

Tāpat latvietis arī komentēja savu spēles laiku, norādot, ka viņš, protams, vēlētos spēlēt vairāk, jo tikai bez regulāriem pārtraukumiem esot iespējams noķert spēles ritumu.

"Jau ir labāka sajūta. Kā jau esmu teicis iepriekš, es gribu spēlēt visu maču. Arī tagad, kad aizvadu astoņu, deviņu minūšu nogriežņus, nodomāju: "Velns! Es esmu tas, kuru nomaina?" Bet šādi ir labāk, jo esmu garais spēlētājs un es nevadu bumbu. Tāpēc man ir vieglāk būt ritmā nekā situācijās, kad ik pēc divām vai trim minūtēm tieku nomanīts," norādīja Porziņģis.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz otrdienu, plkst. 3:30 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņemot Rietumu konfernces vājāko komandu Minesotas "Timberwolves". Šis nomināli būs Rietumu konferences pastarīšu duelis, jo šobrīd "Mavericks" ierindojas priekšpēdējā pozīcijā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu