"Es nespēju atcerēties, ar ko cīnījos." UFC leģenda atklāj biedējošas detaļas no dienas, kad tika brutāli nokautēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

UFC leģenda Frenkijs Edgars sarunā ar ESPN žurnālistu Bretu Okamoto pastāstīja par izjūtām pēc aizvadītajā nedēļas nogalē pārciestā nokauta pret Koriju Sendhagenu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē "UFC Vegas 18" cīņu šova ietvaros ar ļoti spilgtu nokautu izcēlās 61,2 kilogramu divīzijas cīkstonis Korijs Sendhegens, kurš mazāk nekā 30 sekunžu laikā nokautēja organizācijas leģendu Frenkiju Edgaru.

Bijušais vieglā svara čempions sarunā ar Okamoto atskatījās uz piedzīvoto zaudējumu, atklājot visai biedējošas detaļas par notikušo ģērbtuvē.

"Es īsti nesapratu, kas notiek, līdz jau biju ģērbtuvēs. Tas ir pirmais, ko atceros. Man apkārt ir ārsti un blakus ir Marks ar Rikardo un es viņiem prasu, kas notika. Marks atbildēja: "Tu aizvadīji cīņu." Tik daudz es tobrīd sapratu," sacīja Edgars.

Cīkstonis gan norādīja, ka no gūtā trieciena šķietami pilnībā zaudējis atmiņu par notikušo: "Es nespēju atcerēties, ar ko cīnījos. Es prasīju, ar ko cīnījos. Marks atbildēja, ka ar Sendhegenu. Mēģināju atcerēties, kā gatavojos šim puisim un es to nespēju. Es jautāju: "Cik sen es zināju, ka man ar viņu jācīnās?" Nodomāju, ka, iespējams, piekritu cīņai neilgi pirms tās norises. Marks atbildēja: "Vecīt, divi mēneši. Tu šim puisim gatavojies divus mēnešus.""

Cīkstoņi uzreiz pēc nokautiem bieži vien nespēj atcerēties, kas ir noticis oktagonā un, kā tika piedzīvots zaudējums. Tomēr daudz retāk nākas dzirdēt, ka atlēts ir saņēmis tik smagu triecienu, ka neatceras sagatavošanās procesu konkrētajai cīņai.

Šāds Edgara stāsts lika "Twitter" lietotājiem uztraukties par leģendārā cīkstoņa veselību.

"Šis ir biedējoši. Laiks noslēgt karjeru un parūpēties par savu veselību. Vēl viens vai divi nokauti var savainot viņa smadzenes pārāk daudz," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

Edgars pēdējās sešās cīņās ir spējis tikt tikai pie diviem panākumiem un trīs no četriem piedzīvotajiem zaudējumiem ir bijuši tieši ar nokautu. Iespējams, ka pieredzējušajam cīkstonim patiešām vajadzētu apdomāt karjeras noslēgšanu, jo pirms 2018. gadā pārciestā nokauta pret Braienu Ortegu viņš 28 cīņās ne reizi netika nokautēts.

Savukārt kopš minētās cīņas pret Ortegu bijušais vieglā svara čempions piecās cīņās ir nokautēts vēl divas reizes.

Savas karjeras laikā Edgars ir izcīnījis 24 uzvaras, piedzīvojot deviņus zaudējumus, bet viena no cīņām tika pasludināta par nenotikušu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu