Kaisle dzīvē un gultā! Trīs Zodiaka zīmes, kuras garantē neaizmirstamas mīlas izpriecas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Realstock/Shutterstock.com

Ar šīm trim Zodiaka zīmēm jūs nekad neaizmirsīsit kopīgi piedzīvoto! Viņi ir kaislīgi, atvērti, patiesi izbauda katru pieskārienu un mīl eksperimentus, vēsta portāls "RUS Tvnet".

Auns

Ikviens, kurš kādreiz mīlējies ar cilvēku, kas dzimis zem Auna zīmes, nekad neaizmirsīs šo pieredzi. Pārī ar viņu jums netrūks emociju. Auns diezgan bieži iemīlas no pirmā acu uzmetiena un uzreiz aizrautībā sāk degt no kaisles. Viņi dod visu iespējamo, mīl pārsteigt un pavedināt visdažādākajos veidos.

Skorpions

Šī ir viena no kaislīgākajām Zodiaka zīmēm. Skorpioni nav pieraduši pie pusdarītiem darbiem - viņi vai nu mīl no visas sirds un atdod sevi pilnībā, vai ienīst ar tādu pašu spēku. Trešā varianta nav. Gultā šie cilvēki ir pilnīgā jutekļu žēlastībā. Ja jums patīk drosmīgi eksperimenti, šī ir īstā vieta. Skorpioni labprāt izmanto visu veidu rotaļlietas un lomu spēles, lai saasinātu visas sajūtas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri cenšas apmierināt savu partneri un padarīt mīlēšanos neaizmirstamu. No otras puses, viņi vēlas, lai tas būtu vairāk nekā fizisks prieks. Viņiem nepieciešama emocionāla tuvība un gandarījums, un jā, viņiem patīk izmēģināt kaut ko jaunu. Ūdensvīri pastāvīgi atrod jaunus veidus, kā izklaidēties, un partnerim viņiem vienkārši jāpakļaujas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu