Kas laukumā, tas uz mēles "Ja netiksim uz Eiropas čempionātu, tas būs traģiski." Saruna ar Latvijas izlases basketbolistu Žani Peineru (2)

Podkāsta epizode #15
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē viesojās Latvijas izlases basketbolists Žanis Peiners. Podkāstā aprunājāmies par aktualitātēm spēlētāja karjerā, Žaņa līdz šim noieto ceļu sportā un Latvijas basketbola izlases svarīgajām spēlēm.

Sarunas ievadā noskaidrojām, ar ko tad Žanis nodarbojas laikā, kad turpina atgūties no iepriekš gūtajiem savainojumiem.

Turpinājumā aprunājāmies par spēlētāja karjeras līkločiem - sezonu Serbijā, potenciālu karjeras sākumā un iespējām spēlēt Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Pēcāk aicinājām Žani pakomentēt latviešu sniegumu NBA, kā arī apvaicājāmies par Latvijas jauno basketbolistu gaitām ārzemju klubos. Tāpat noskaidrojām Žaņa domas par to, kāpēc jaunie basketbolisti "raujas" uz Eiropas top klubiem.

Atgriezāmies arī pie rubrikas "Izvēlies, ko vēlies", kurā aicinājām Žani izvēlēties sev tuvāko starp diviem līdzīgiem variantiem.

Podkāsta otrajā cēlienā apspriedām Latvijas basketbola izlasi un tās gaidāmos Eiropas Čempionāta kvalifikācijas cikla mačus pret Bulgāriju un Grieķiju.

Aicinājām Žani arī komentēt Latvijas basketbola savienības visnotaļ agresīvo video izaicinājumu Bulgārijai. Apspriedām arī Latvijas izlases nākotni un nobeigumā nosaucām savus Latvijas izlases "sapņu" pieciniekus, ja pieejami ir pilnībā visi labākie basketbolisti.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #15

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu