"Mani sasēja un piekāva, bet bija jautri..." Bijušais basketbolists atceras "izklaides" no pavadītā laika Vašingtonas "Wizards"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Trevors Bukers
Trevors Bukers Foto: AFP/SCANPIX

Komandu sporta veidos kolēģu izjokošana ir pierasta prakse. Tomēr aizvadītās desmitgades sākuma Vašingtonas "Wizards" basketbolistiem par attieksmi pret komandas biedriem bija nedaudz atšķirīgs priekšstats. Tā nesenā sarunā ar portālu "Open Court" atklāja bijušais basketbolists Trevors Bukers.

33 gadus vecais Trevors Bukers, kurš vairākkārt ir izteicies, ka savas dzīves laikā atvērto biznesu dēļ kļūs par miljardieri, aizvadīja astoņas sezonas garu NBA karjeru, kuras laikā viņš pārstāvēja piecas dažādas komandas.

Savu karjeru Bukers iesāka 2010. gadā, pārstāvot Vašingtonas "Wizards" vienību. Tas bija laiks, kad Vašingtonas komandu pārstāvēja tādi bēdīgi slaveni vīri kā Gilberts Arenass, Niks Jangs, Andrejs Blečs un Džaveils Makgī. Basketbola faniem droši vien būtu lieki atgādināt, ka nevienam no šiem kungiem NBA aprindās nebija pati labākā reputācija.

Kā atklāja Bukers, viņa tā laika komandas biedriem nebija teju nekādu robežu un tika īstenoti dažnedažādi "joki". Piemēram, komandas biedru piekaušana.

"Pavisam noteikti tas bija jautrs laiks, bet, atskatoties atpakaļ, mēs bijām ļoti neprofesionāli. Mēs mēdzām darīt tā, ka sadalījāmies divās komandās. Kad bijām izbraukumā devāmies uz otras komandas pārstāvja istabiņu, sasējām šo spēlētāju, piekāvām viņu un uzlējām virsū ūdeni," atcerējās Bukers.

Tāpat bijušais spēlētājs, atcerējās gadījumu, kad pats bija nepareizajā šīs "spēles" pusē.

"Atceros, vienu reizi, kad bijām Losandželosā, es biju pretējā komandā Gilbertam Arenasam un Nikam Jangam. Mēs iekļuvām Gilberta istabā un to pilnībā izārdījām. No Gilberta gan nebija ne miņas. Mēs viņu sazvanījām, pateicām, kas notika, bet viņš nešķita satraukts. Man apnika viņu gaidīt un es atgriezos savā numuriņā. Bija tumšs, es atgūlos gultā un pēkšņi man uzbruka. Kaut kādā veidā Gilberts bija ticis manā istabā. Viņi mani sasēja un piekāva, bet bija jautri," atcerējās Bukers.

Šis gan nav pirmais stāsts, kas apvij bēdīgi slaveno Arenasa laiku "Wizards" rindās. Atskaitot skandalozo incidentu ar ieročiem, kā rezultātā Arenass saņēma gada diskvalifikāciju, kas pēcāk iezīmēja viņa karjeras beigu sākumu, bija arī citi atgadījumi.

"Wizards" spēlētāji allaž esot atraduši pašus brutālākos veidus, kā izjokot savus komandas biedrus. Piemēram, pieminētais Arenass reiz nokārtoja "lielās vajadzības" komandas biedra Bleča kurpē, jo viņš iepriekš Arenasa drēbes bija iemetis baseinā.

Reiz kādā intervijā pats Arenass atklāja, kā viņš gados jaunāko Niku Jangu vedis cauri "dzīves skolai". Bijušais saspēles vadītājs neslēpa, ka viņš ir pārgulējis ar sievietēm, kuras Jangam iepatikušās, lai liktu savam jaunajam komandas biedram rūpīgāk izvērtēt meiteņu, ar kurām viņš satikās, lojalitāti.

Nav šaubu, ka minētā laika perioda "Wizards" komandas spēlētājiem ir vēl citi šokējoši stāsti, ar kuriem viņi, visticamāk, nav gatavi dalīties.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu