Jauna informācija par septiņu automašīnu, autobusa un trolejbusa sadursmi Rīgā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Šorīt daudzviet uz valsts autoceļiem bija apledojuši brauktuvju posmi, kā rezultātā notika vairākas avārijas, tostarp viena no iespaidīgākajām sadursmēm norisinājās Deglava ielā pie pagrieziena uz Saharova ielu, Rīgā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Šī sadursme ap plkst. 7.00 notika Deglava ielā pie pagrieziena uz Saharova ielu, kur agrā rīta stundā saskrējās vairāki spēkrati, tostarp arī trolejbuss un autobuss, kādam kaut ko teikt jau, acīmredzot, bija par vēlu.

"Volkswagen Multivan" vadītājs Vasīlijs stāsta, ka melnā ledus dēļ saskrējās seši vai septiņi spēkrati. Vieta ir īpatnēja, no vienas puses, bērzu birzs, no otras puses, slēpošanas kalns un pļava. Vējš, mitrums un grādi ap nulli izdarīja savu. 

Arī citiem šoferiem, kuriem nebija “Kasko” polises, skāde būs jāsedz no savas kabatas, jo diez vai ceļu uzturētāji uzņemsies atbildību.

"Ar kolēģi braucām uz darbu, bija melnais ledus, pie luksofora stāvēja "džips", viņs jau ir prom, viņu arī sanesa. Viņš sāka bremzēt, bet mašīna nereaģēja – ne stūre, ne bremzes. Nesa uz priekšu, ietriecāmies mašīnā, pagāja kaut kāds laiks, pēc piecām minūtēm mūsu mašīnā ietriecās no aizmugures. Mēs trīs bijām, viena mašīna pie luksofora, četras, piecas, šeit piecas un tur vēl vairākas. Kopā ap desmit,"

Vienīgi negadījumā ierautā autobusa un trolejbusa šoferiem lieli finansiāli zaudējumi nebūs. Uzņēmums “Rīgas satiksme” parūpēsies par transportlīdzekļu remontu. Gavenais, ka no salonā birstošajiem stikliem necieta pasažieri.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu