Video Sociālajos tīklos Igaunijā plašu rezonansi gūst sejas maskas nevalkātāja arests veikalā (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

1. martā Igaunijā lielu uzmanību sociālajos tīklos guva kāds incidents Tallinas tirdzniecības centrā "Rocca Al Mare", kurā kāds vīrietis atteicās valkāt sejasmasku, nepakļāvās apsargiem, tāpēc tika noguldīts uz grīdas un saslēgts roku dzelžos, ziņo laikraksts "Postimees". 

Šim incidentam bija daudz aculiecinieku, un visai drīz sociālajos tīklos parādījās vairāki videoklipi par notikušo.

Pirmdien, 1. martā ap plkst. 13 policija saņēma ziņojumu par konfliktu Tallinas tirdzniecības centrā. 34 gadus vecais vīrietis, ieejot centrā, nevēlējās uzvilkt sejas masku vai aizsegt seju, un saskaņā ar Igaunijā noteiktajiem Covid-19 izplatības novēršanas ierobežojumiem, veikala apsardzes darbinieki vīrietim aizliedza doties tālāk.

Igaunijas policija skaidro, ka vīrietis sāka agresīvi uzvesties, vairākas reizes sitot apsargus, kuri bija spiesti izmantot gāzes baloniņu. Tajā pašā laikā sociālajos tīklos redzamajā videoklipā nav redzams, ka vīrietis notriecis apsargus, taču ir redzams, ka kāds veikala apmeklētājs iesitis viņam pa seju, kad viņš mēģināja aizbēgt no tirdzniecības centra.

Kad policija ieradās notikuma vietā, konflikts bija beidzies un vīrietis tika nogādāts policijas iecirknī, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. 

"Precīzi incidenta apstākļi tiks noskaidroti tiesvedības laikā," skaidro policija. 

Video: Incidents Tallinas tirdzniecības centrā (brīdinām, ka video dzirdamas rupjības krievu valodā)

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu