Ar Covid-19 inficētais braucis autobusa maršrutos Kalni - Nīgrande - Franči - Kursīši - Saldus un Liepāja - Saldus - Rīga (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobuss. Ilustratīvs attēls.
Autobuss. Ilustratīvs attēls. Foto: Tero Vesalainen/Shutterstock.com

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi noskaidrojuši, ka divos autobusa maršrutos braucis ar Covid-19 inficējies cilvēks.

SPKC epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 3. martā braucis ar autobusu Kalni – Nīgrande – Franči – Kursīši - Saldus (SIA Tukuma auto reisa nr. 6744), plkst. 17.10 no pieturas Kalni līdz Saldus AO un pārsēdies autobusā Liepāja - Saldus - Rīga (AS Nordeka reisa nr. 7937), plkst. 18.40 no Saldus AO līdz Rīgai.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajā datumā šajos maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid - 19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu