"Mēs esam atpakaļ." UFC plāno aprīlī aizvadīt cīņu šovu ar apjomīgu skatītāju skaitu un trim titula cīņām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP / Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits nesen nāca klajā ar paziņojumu, kas iepriecinās cīņas sporta fanus.

Vaits UFC sociālo tīklu kontos publiskoja video, kurā atklāj, ka cīņu šovs "UFC 261" norisināsies arēnā, kas būs pilna ar skatītājiem.

"UFC 261" norisināsies 24. aprīlī Džeksonvillas pilsētā Floridas štatā. Kā norādīja pats UFC prezidents šo pasākumu skatītāji varēs apmeklēt bez ierobežojumiem: "Es esmu gaidījis gadu, lai jums šo pavēstītu - mēs esam atpakaļ. "UFC 261" 24. aprīlī norisināsies Džeksonvillā, Floridā ar pilnām fanu tribīnēm."

"Five Star Veterans Memorial" arēnā, kur paredzēta cīņu šova norise ir iespējams apkopot 15 000 skatītāju.

Tāpat Vaits paziņoja, ka skatītājus priecēs uzreiz trīs titula cīņas. Vakara galvenais duelis būs revanšs starp Horhi Masvidālu un Kamaru Usmanu, cīņā par 77 kilogramu divīzijas titulu. Tāpat jostas tiks sadalītas arī divās sieviešu divīzijās - Veili Ženga 52,2 kilogramu divīzijas čempiones jostu aizstāvēs pret Rozu Namajunu, bet poliete Valentīna Ševčenko centīsies nosargāt savu 56,7 kilogramu divīzijas titulu pret Džesiku Andrādu.

UFC jau vairāk nekā gadu Covid-19 ierobežojumu dēļ nav spējusi rīkot cīņas ar pilnām tribīnēm. Pēdējais cīņu šovs, kas norisinājās pilnu tribīņu priekšā, bija "UFC 248", kura vakara galvenajā duelī cīņā par vidējā svara divīzijas titulu Izraels Adesanja savu čempiona jostu aizstāvēja pret Joelu Romero, bet gada labākās cīņas titulu nopelnīja Veili Žengas un Joannas Jendžeičikas duelis.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu