Porziņģis tuvu "double-double" komandas zaudējumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" izbraukumā piedzīvoja zaudējumu pret Portlendas "Trail Blazers".

"Mavericks" viesos ar rezultātu 119:125 (33:37, 27:27, 38:29, 21:32) piekāpās Portlendas "Trail Blazers" basketbolistiem

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 33 minūtes un 37 sekundes, atzīmējoties ar 11 gūtajiem punktiem (2/7 2p., 1/4 3p., 4/4 1p.). Tāpat latvieša kontā arī astoņas atlēkušās bumbas un divi bloķēti metieni.

Liepājnieks iekrāja arī četras personīgās piezīmes un divaskļūdas, maču noslēdzot ar lietderību -10, kas bija sliktākais rādītājs komandā.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais šajā spēlē bija komandas līderis Luka Dončičs, kurš 38 gūtajiem punktiem pievienoja pa deviņām rezultatīvām piespēlēm un atlēkušajām bumbām. Ar 25 punktiem atzīmējās Tims Hardavejs jaunākais.

Portlendas vienībā ar 32 punktiem rezultatīvākā spēlētāja godā bija Kristians Džeimss Makkolums, kuram šī bija trešā spēlē pēc atgriešanās no savainojuma. Rezultatīvs mačs arī Damjanam Lilardam, kurš atzīmējās ar 31 punktu un sešām rezultatīvām piespēlēm

Video: "Mavericks" - "Trail Blazers" mača spilgtākie momenti

"Mavericks" šosezon ar 40 mačos iekrātām 21 uzvaru ieņem astoto vietu Rietumu konferences tabulā, kamēr "Trail Blazers" ar 41 spēlē izcīnītām 25 uzvarām rietumos ir sestajā pozīcijā.

Porziņģis šosezon vidēji mačā ir izcēlies ar 20,4 punktiem un 8,6 bumbām zem groziem.

Nākamo spēli Dalasas komanda aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika atkārtoti viesojoties pie "Trail Blazers" basketbolistiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu