"Mavericks" treneris skaidro iemeslu Porziņģa niecīgajam spēles laikam mača izskaņā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītās nakts Dalasas "Mavericks" uzvarā pār Bostonas "Celtics" Kristapam Porziņģim bija ļoti limitēts spēles laiks tieši mača ceturtajā nogrieznī. Komandas galvenais treneris Riks Kārlails ir skaidrojis, ka iemesls tam neesot savainojums, vēsta Breds Taunsends.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 113:108 (30:25, 34:20, 26:28, 23:35) pārspēja Bostonas "Celtics". 

Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 19 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, laukumā pavadot vairāk nekā 32 minūtes. Tomēr noslēdzošajā ceturksnī latvietis laukumā bija vien divas minūtes un 15 sekundes.

Fani sociālajos tīklos jau pamanījās nobažīties, ka Porziņģis atkal varētu būt iedzīvojies savainojumā, tomēr, kā uz trenera teikto atsaucas Taunsends, iemesls ir bijis pavisam cits.

"Porziņģis ceturtajā ceturtdaļā spēlēja tikai dažas minūtes, jo Bostona izvēlējās izmantot ļoti īsu sastāvu. Viņam [Porziņģim] būtu bijis jāsedz Markusu Smārtu. Kārlails norādīja, ka Porziņģis esot sapratis šo lēmumu," savā "Twitter" kontā rakstīja Taunsends.

"Mavericks" šobrīd Rietumu konferences tabulā ar 25 uzvarām 46 mačos ieņem septīto pozīciju, astotajā vietā esošos Sanantonio "Spurs" apsteidzot par pusspēli.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu