Sestdienas horoskops: 24. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 24. aprīlim. 

AUNS

Liela vēlme pavadīt dienu „šopingā”, bet atceries tomēr par drošību, distancēšanos, dezinfekciju. Bet – ja tiešām tik ļoti gribas – arī iepirkšanās interne

VĒRSIS

Vējš matos un pavasaris sirdī. Kad viss sāk zaļot un ir jārok, jārušina, jāstāda, tad Vērsim enerģijas pieplūdums. Laiskākiem cilvēkiem diena piemērota mākslas baudīšanai.

DVĪŅI

Gribēsies nesteidzīgu ritmu un šo dienu pavadīt mājās, pa drusciņai saimniekojot. Jāpārskata garderobe, jāatsvaidzina interjers ar pavasarīgi glītu noformējumu, jāparūpējas par savējiem.

VĒZIS

Braukt vai nebraukt? Tāds ir jautājums. No rīta gribēsi traukties pie dabas vai skatīt vēsturiskas vietas, bet vēlāk sāksi domāt – labāk kaut ko padarīt mājās... bet vispār var paspēt visu.

LAUVA

Gribas izklaides, svētku salūtu, gribas skaistu balli... Daudz ko nedrīkst, bet tiešsaistes pasākumi arī ir jauki. Savukārt kripatiņu krāšņumu var izbaudīt, dodoties izbraucienā, un kaut no ārpuses apskatot Latvijas pilis.

JAUNAVA

Būsi jau laikus saplānojis, kurp doties nedēļas nogalē. Galvenais nepalikt mājās, jo tā diena aizritēs ātri un bez jēgas. Dodies aplūkot Latvijas skaistās vēsturiskās vietas.

SVARI

Radošs un pacilāts noskaņojums, gribēsi šo dienu pavadīt tā, lai iespaidi paliek atmiņā. Izbaudi kādus distancētus vai attālinātus kultūras pasākumus.

SKORPIONS

Ļoti ģimeniskas noskaņas. Jāsazinās ar radiem tuvu un svešatnē. Kāds gribēs, lai palīdzi ar padomu, kāds – lai praktiski. Ģimenes pusdienas pie balti klāta galda radīs pacilātības sajūtu.

STRĒLNIEKS

Pa aizvadīto nedēļu tā būsi „ieskrējies” ar darbiem, ka grūti atslābt. Vēlams kādu brīdi pabūt vienatnē, lai domas norimst un prāts atpūšas. Pievakarē laiks romantikai.

MEŽĀZIS

Ir tāda sajūta, ka kaut ko nezini, ka nepieciešama jauna informācija, plašāks redzesloks. Ir vērts pasērfot internetā, lai atrastu to, kas šobrīd noderīgs un nepieciešams.

ŪDENSVĪRS

Saimniecības darbi pāri pārēm. Jāsakārto telpas, jāizšķiro garderobe, jāapkopj dārzs, ja ir. Lielā sajūsmā nebūsi, bet – kas jādara, tas jādara.

ZIVIS

Sazinies ar draugiem, nesteidzīgi izrunājies par to, kas uz sirds, un izej nelielā pastaigā. Tā būs vislabākā atpūta. Saimniecības darbi, lai paliek uz citu dienu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu