"Tas Rubeņu ceļš mums ir tāda bēdu ieleja..." Jelgavas pusē notikusi traģiska autoavārija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aizvadītajā sestdienā pie Jelgavas notikusi traģēdija - kāds "Volkswagen Golf" vadītājs iebraucis grāvī un no gūtajām traumām miris negadījuma vietā, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Raubēnu ciemā, pašā Rubeņu ceļa galā, atrodas industriāla teritorija, kur pārsvarā darbojas dažādu uzņēmumu darbinieki. Vienā no tiem – "Zemgales remonta centra" angārā darbojas meistari, kas apkopj kravas automašīnas.

Viens no atslēdzniekiem, kas tur strādā, sestdien vadot "Volkswagen Golf", pa ceļam uz darba vietu nesavaldīja stūri pie asa pagrieziena un iebrauca grāvī.

Vietējie darbinieki pieļauj iespēju, ka atslēdznieks sēdies pie stūres neadekvātā stāvoklī, vēstī "Degpunktā".

To, vai šoferis patiešām bija lietojis alkoholu, policisti notikuma vietā noskaidrot nevarēja – avārija izvērtās traģiska. Policisti uzklausīja kādu aculiecinieci, kura aprakstīja notikušo.

Automašīna esot kūleņojusi un tās vadītājs izmests no salona.

"Dažas sekundes, tā viņa raksta, ir bijušas kaut kādas dzīvības pazīmes, ķermenis raustījies, bet tūlīt arī beigušās dzīvības pazīmes un autovadītājs mira negadījuma vietā,"

 informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas priekšnieka vietnieks Andis Rozenbahs.

Daži apkārtnē strādājošie uzskata, ka, lai asais līkums sagādātu grūtības, nebūt nav jābrauc reibumā un pietiek vien ar nepareizi izvēlētu braukšanas ātrumu.

Darbnīcas "Zemgales remonta centrs" īpašnieks raidījumam "Degpunktā" pastāstīja, ka 43 gadus vecais vīrietis bija labs darbinieks un arī viņam nav skaidrs, kas licis zaudēt vadību pār spēkratu labi pazīstamā ceļa posmā. Turklāt, sestdiena nemaz nav bijusi darba diena, un braukt uz angāru neesot bijis iemesla. Policija brīdina, ka nomaļo ceļu iecienījuši asu izjūtu cienītāji, un turpmāk, patruļas vietu apsekošot biežāk.

"Mums ir tāda bēdu ieleja, tas Rubeņu ceļš, tur arī jaunieši rīko "dragreisu", pastāvīgi jāveic kontrole. Tur ir laba, atjaunota brauktuve un protams, citu neko nesaskatu, kā nepareiza ātruma izvēle," saka Rozenbahs.

Vīrietis spēkratā atradās viens pats, ziņo "Degpunktā". Policijā ir uzsākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu, vai vadītāja ķermenī bija apreibinošas vielas.

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu