"Ko es no tā iegūtu?" "YouTube" zvaigznes Pola uzvarētais MMA cīkstonis atbild uz nopietnu fanu apvainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bens Askrens un Džeiks Pols
Bens Askrens un Džeiks Pols Foto: AFP / Scanpix

Bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "ONE Championship" čempions Bens Askrens sarunā ar ESPN žurnālistu Arielu Helvani dalījās pārdomās par nesen zaudēto boksa cīņu pret "jūtūberi" Džeiku Polu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Askrens boksa ringā pret Džeiku Polu piedzīvoja zaudējumu ar pirmā raunda nokautu.

Cīņas tiesnesis nolēma cīņu pārtraukt pēc tam, kad Askrens tika nosūtīts nokdaunā, neskatoties uz to, ka bijušais cīkstonis spēja piecelties kājās.

Netrūka fanu, kas pēc cīņas Askrenu apvainoja par cīņas apzinātu atdošanu, tomēr cīkstonis sarunā ar Helvani noraidīja šādu pieņēmumu.

"Tā pavisam noteikti nav taisnība. Man trāpīja. Jautājums cilvēkiem, kuri domā, ka cīņa bija sarunāta - ko es no tā būtu ieguvis? Es neesmu izmisis un nabadzīgs. Ko es no tā iegūtu? Patiesībā, man bija daudz vairāk ko zaudēt nekā iegūt," sacīja Askrens.

Askrens nokdaunā tika nosūtīts ar tautā dēvēto "zaļumballes" sitienu (overhand). Cīkstonis atklāja, ka šeit nostrādājuši MMA instinkti. MMA oktagonā viņš pēc šāda sitiena būtu mēģinājis pārvirzīt cīņu parterī, bet boksa ringā šādas iespējas nebija, tāpēc viņš arī nav spējis veiksmīgi izvairīties.

Askrens gan uzskata, ka cīņu būtu varējis turpināt, bet cīņas tiesneša virzienā pārmetumus neraida: "Šķita, ka biju gatavs cīnīties. Teicu tiesnesim, ka varu cīnīties. Pēdējā lieta, ko man vajadzētu darīt, ir "eksplodēt" tiesneša virzienā par lēmumu, kas manā uztverē nebija pareizs. Tam nav nekādas jēgas un tas neko neatrisinās. Drīzāk es par to vēl varētu saņemt sodu."

Vaicāts par Pola boksa prasmēm, Askrens pauda līdzīgu uzskatu, kāds valda arī cīņas sporta ekspertu un fanu vidū, respektīvi - Polam nākamajā cīņā vajadzētu sevi pierādīt pret reālu bokseri, nevis MMA cīkstoni, kurš panākumus ir sasniedzis lielā mērā brīvās cīņas elementu dēļ.

"Varbūt viņš ir labs. Es gan tā nedomāju. Bet redzēsim, jo viņš nākamajā cīņā, visticamāk, cīnīsies ar kādu, kurš boksā ir ievērojami labāks par mani. Ja viņš uzvarēs arī tad... Redzēsim, kas notiks tālāk," noteica Askrens.

Pols kopš profesionālā boksera licences iegūšanas boksa ringā ir izcīnījis trīs uzvaras, pārspējot citu "jūtūberi" Ali Alu Fekari jeb "AnEsonGib", kā arī bijušo basketbolistu Neitu Robinsonu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu