"Mēs gribam viņu precēt!" Austrālijā dvīņu māsas dala vienu un to pašu vīrieti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Austrālijā dzīvojošajām dvīnēm Annai un Lūsijai Dekinkēm gaume sakrīt tik ļoti, ka abas dala vienu vīrieti, vēsta portāls "Daily Mail". 

Jaunajā Austrālijas šovā "Pasaulē ekstrēmākās māsas" piedalās 35 gadus vecā Anna un Lūsija, kuras visu dara kopā. Viņas valkā vienādas drēbes, kopā iet uz tualeti un pat ēd vienādu pārtikas daudzumu, lai viņām būtu identiskas figūras.

Arī vīriešos māsām gaume sakrīt, tāpēc abas satiekas ar vienu un to pašu vīrieti. 37 gadus vecais elektriķis Bens ar abām māsām satikās ar kopīga drauga starpniecību un jau pirmajā randiņā abas māsas viņu noskūpstījušas.

Anna un Lūsija vēlas apprecēt Benu, taču Austrālijas likumi to neatļauj. "Mēs viņu gribam precēt, bet diemžēl šeit tas nav iespējams," sacīja Anna.

Viņi trijatā ir domājuši arī par bērniem un nolēmuši, ka, ja vienai no māsām iestājas grūtniecība, tad arī otrai māsai nekavējoties jāpaliek stāvoklī.

"Ja Bens guļamistabā kaut ko izdara vienai no mums, viņam tas jāizdara arī otrai," sacīja Lūsija. 

Tomēr abas māsas pat nepieļauj iespēju, ka starp viņām reiz varētu notikt seksuāls kontakts. "Mēs viena otrai tā nepieskaramies, to dara tikai Bens," sacīja Anna. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu