VIDEO Ādažos vīrietis trīs reizes dienas laikā saņem sodu. Trešajā reizē bēg no likumsargiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ādažu novadā kāds vīrietis jau divas reizes dienas laikā par dažādiem pārkāpumiem nonāca policijas redzeslokā. Tomēr vīrietis dienas laikā paspēja uztaisīt arī trešo pārkāpumu - ar automašīnu bēgt prom no policijas, ziņo raidījums "Degpunktā".

Rīta pusē brīdinājums un vēlāk arī sods par sīku huligānismu, pusdienlaikā vēl viena lietvedība par nepakļaušanos policijas darbinieka likumīgajām prasībām, bet dienas noslēgumā dramatiska bēgšana no policijas pa Ādažu novadu.

Šo virkni ar pārkāpumiem dienas laikā pamanījās sastrādāt viens un tas pats vīrietis, apmēram 40 gadus vecs ādažnieks, kas vietējo iedzīvotāju un arī policistu mieru traucē jau ne pirmo reizi, ziņo raidījums.

Par neadekvāto braucēju, kas pa pilsētu traucās nepārliecinoši, pašvaldības policistiem vietējie iedzīvotāji paziņoja īsi pēc plkst. 21.00 vakarā. Likumsargiem savā ceļā pamanot "Opel Vivaro" mikroautobusu un uzsākot vajāšanu, sekoja diezgan sagaidāma rīcība – uz sirēnām un aicinājumiem apturēt auto šoferis nereaģēja. Viņa braukšanas stils bija nepārliecinošs, agresīvs un bēgot no policistiem, viņš apdraudēja arī citus satiksmes dalībniekus un gājējus. 

Nekur tālu no centrālajam ielām bēdzējs tā arī netika, viņa maršruts divas vai pat trīs reizes atkārtojās, – pārsvarā bēdzējs stūrēja pa daudzdzīvokļu māju pagalmiem.

Pašvaldības policijas dienesta auto video reģistratora ierakstos labi redzami brīži, kad sarkanais mikroautobuss traucas garām gājējiem, īpaši nesamazinot ātrumu. Vajāšana beidzās, kad šoferis iebrauca strupceļā, kāda stāvlaukuma teritorijā. 

Izskatījās, ka vīrietis bija ļoti stiprā alkohola reibumā un darbu uz vietas pārņēma ceļu policija. Aizturētais šoferis atteicās veikt alkohola pārbaudi izelpā, līdz ar ko ceļu policisti viņu nogādāja analīžu veikšanai medicīnas iestādē, ziņo raidījums.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu