VIDEO "Mavericks" joprojām spēlē bez Porziņģa un saņem "pērienu" no "Grizzlies"; Dončičs gūst savainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs un Dilons Brukss
Luka Dončičs un Dilons Brukss Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) smagu zaudējumu piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" vienība.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 104:133 (27:28, 30:32, 25:36, 22:37) piedzīvoja sagrāvi pret Memfisas "Grizzlies".

Porziņģis šajā mačā nepiedalījās, jo turpina ārstēt iepriekš gūto ceļgala savainojumu. Šobrīd joprojām nav zināms konkrēts laiks, kad latvietis varētu atgriezties laukumā, tiesa, komandas galvenais treneris Riks Kārlails iepriekš pauda pārliecību, ka Porziņģis laukumā vēl varētu atgriezties regulārā turnīra mačos.

Dalasas vienībā rezultatīvākais šajā mačā bija Tims Hārdavejs jaunākais, kurš izcēlās ar 19 gūtajiem punktiem. Rezultatīvākais spēlētājs no "Mavericks" rezervistu soliņa šajā mačā bija Džeilens Bransons, kurš atzīmējās ar 15 gūtajiem punktiem.

Šajā mačā savainojumā iedzīvojās "Mavericks" līderis Luka Dončičs, kurš maču noslēdza ar 12 gūtajiem punktiem. Muguras savainojumā slovēnis iedzīvojās otrās ceturtdaļas izskaņā, kad viņš, lecot pēc bumbas, piezemējās uz muguras.

Pēc mača Dončičs atzina, ka rīt muguras sāpes varētu būt tikai smagākas: "Tagad, kad esmu atdzisis, ir sliktāk. Redzēsim, kā būs rīt."

Mājinieku sastāvā rezultatīvākais bija Dža Morants, kurš 24 gūtajiem punktiem pievienoja arī astoņas rezultatīvas piespēles un septiņas bumbas zem groziem.

"Grizzlies" joprojām ir aktīvā cīņā ar Goldensteitas "Warriors" par Rietumu konferences 8. pozīciju. Līdz ar "Warriors" neveiksmi šonakt, abas komandas vairs šķir tikai pusspēle.

Savukārt "Mavericks" 69 spēlēs ir iekrājuši 40 uzvaras un ierindojas rietumu 6. vietā. Dalasiešiem gan šobrīd ir vienāda bilance ar piektajā vietā esošo Portlendas "Trail Blazers".

Nākamo maču "Mavericks" aizvadīs jau naktī uz ceturtdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika uzņemot Ņuorleānas "Pelicans".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu