Zināmi gadsimta smagsvaru boksa cīņas iespējamie datumi un norises vieta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs
Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs Foto: AFP / Scanpix

Slavenais boksa promoteris Edijs Hērns sarunā ar "Sky Sports" atklāja divus datumus, kad, visticamāk, norisināsies ilgi gaidītais duelis starp Entoniju Džošua un Taisonu Fjūriju.

Runas par Taisona un Džošua potenciālo supercīņu boksa sabiedrībā cirkulē jau vairāk nekā gadu, tomēr līdz šim nebija skaidrības nedz par cīņas potenciālo datumu, nedz norisi.

Aizvadītajā nedēļā Džošua slavenais promoteris Edijs Hērns norādīja, ka vienošanās par cīņas norisi ir panākta. Lai gan joprojām oficiāls paziņojums par cīņas norisi un datumu vēl nav bijis, Hērns norādīja, ka duelis norisināsies Saūda Arābijā.

Tāpat Hērns sacīja, ka šobrīd tiekot izskatīti divi potenciālie cīņas norises datumi - 7. augusts vai 14. augusts.

Tiek ziņots, ka šī cīņa varētu ienest pat 500 miljonus sterliņu mārciņu lielu peļņu. Tāpat abi bokseri ir piekrituši identiskām algām.

Fjūrijs savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis 30 uzvaras, bet viens viņa duelis ir noslēdzies ar neizšķirtu. Savukārt Džošua ir izcīnījis 24 uzvaras, piedzīvojot vienu zaudējumu. 

Šī dueļa uzvarētājs kļūs par vienoto smagā svara čempionu. Džošua īpašumā šobrīd ir Starptautiskās boksa federācijas (IBF), Pasaules boksa asociācijas (WBA), Pasaules boksa organizācijas (WBO) un Starptautiskās boksa organizācijas (IBO) smagā svara čempiona jostas. Savukārt Fjūrijam šobrīd pieder Pasaules boksa padomes (WBC) smagā svara čempiona josta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu