Ceturtdienas horoskops: 17. jūnijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 17. jūnijam.

AUNS

Darbā nepārpūlies un sargies no stresa. Jābūt uzmanīgam arī naudas lietās, pastāv risks iztērēties vairāk nekā šobrīd vari atļauties. Drošības labad ielūkojies bankas kontā.

VĒRSIS

Saudzē spēkus un neizšķied enerģiju neauglīgos pasākumos. Ja „vezums” nekustas no vietas, tad atstāj to uz kādu brīdi mierā. Ieklausies, ko saka priekšā intuīcija.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā iespējas realizēt ieceres, pie kā esi nopietni strādājis. Paveiktais tiks novērtēts publiski un dos gandarījumu pašam. Vakarā jāatpūšas, lai rīt atkal būtu ierindā.

VĒZIS

Labāk veiksies darbi, ko darīsi komandā – kopā ar domubiedriem. Ja arī kaut kas nav pa prātam, paturi viedokli pie sevis vai izsakies ļoti taktiski. Miers baro, nemiers posta, vēsta sens sakāmvārds.

LAUVA

Daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa un emocijām, tāpēc vairāk vēlams kontaktēties ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem un turēties tālāk no dažādiem strīdiem.

JAUNAVA

Darba nedēļa spraiga, bet aktuāla arī sirdslietu tēma – šajā sakarā var rasties kādas pārdomas un atziņas. Neļaujies sapņiem, bet centies notiekošo ievirzīt sev vēlamā gultnē.

SVARI

Darbā iespējas izcelties un realizēt sen izlolotus plānus. Būs labas idejas, un darāmais ies no rokas. Nesatraucies par niekiem un neiespringsti lietās, ko nevarat ietekmēt.

SKORPIONS

Būsi līdz matu galiņiem iekšā darba pienākumos. Ja veiksme – tad prieks, ja ne – tad daudz emociju. Vajadzētu mazliet distancēties un racionāli izlemt, kas šobrīd ir un kas nav svarīgi.

STRĒLNIEKS

Darbā gatavojies nopietniem un atbildīgiem pienākumiem. Cik padarīsi, tik arī nopelnīsi. Ir īstais brīdis, lai domātu par ienākumu pavairošanu un ienesīgām iecerēm.

MEŽĀZIS

Būsi notikumu pirmajās rindās, izvirzīsies līderos, tomēr derētu ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī – it īpaši sadarbības partneru un ģimenes locekļu.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks, lai nostiprinātu finanšu stāvokli. Peļņa nenāks ātri, toties būs stabila. Darbā nepieļauj kļūdas un padari visu precīzi. Gluži negaidot var nākties risināt kādus jautājumus mājas vidē.

ZIVIS

Uzņemoties papildus pienākumus, jau iepriekš precīzi izrunā, kāds būs atalgojums. Pēc darba jādara tas, kas vairo optimismu, jo dzīve ir skaistāka, nekā varbūt šobrīd liekas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu