Konoram Makgregoram piespriesta barga medicīniskā diskvalifikācija (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Īru jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne aizvadītajā nedēļas nogalē gūtā kājas savainojuma dēļ saņēmis bargu medicīnisko diskvalfikāciju.

Svētdien, 11. jūlijā, "UFC 264" cīņu šovā smagā savainojumā iedzīvojās īru MMA cīkstonis Konors Makgregors, kurš cīņā pret Dastinu Porjē pirmā raunda sākumā salauza kāju.

Uzreiz pēc tam īram jau tika veikta kājas operācija, ko viņš pats raksturoja kā veiksmīgu. Tomēr Makgregoram gūtā savainojuma dēļ var nākties izlaist ilgāku laiku, jo viņam ir piespriesta sešu mēnešu medicīniskā diskvalifikācija. Tas nozīmē, ka viņš oktagonā ātrāk par 2022. gada janvāri varēs atgriezties tikai gadījumā, ja spēs uzrādīt ortopēda atzinumu, ka minētais savainojums ir pilnībā sadziedēts.

Ja maksimālais medicīniskās diskvalifikācijas termiņš ir seši mēneši, tad minimālais laika periods, ko Makgregoram nāksies pavadīt bez treniņiem, ir sešas nedēļas.

Medicīniskās diskvalifikācijas saņēma arī pieci citi cīkstoņi, kuri oktagonā devās "UFC 264" ietvaros. Iespējams, amizantākā no medicīniskajām diskvalifikācijām ir 61,2 kilogramu divīzijas uzlecošajai zvaigznei Šonam O'Malijam, kurš savam pretiniekam nepilnu trīs raundu laikā trāpīja 270, tā dēvētos, nozīmīgos sitienus, kas ir trešais lielākais rādītājs UFC vēsturē.

Augstā izdarīto sitienu skaita rezultātā O'Malijs iedzīvojies abu dūru un kāju savainojumos. Līdz ar to arī viņam ir piespriesta sešu mēnešu medicīniskā diskvalifikācija.

Tāpat medicīniskās diskvalifikācijas piespriestas arī Gregam Hārdijam, Omari Ahmedovam, Janai Kunickajai un Raienam Holam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu