VIDEO Salaspils apkaimē kravas automašīnas šoferis veic pārgalvīgu manevru. Tam seko kautiņš (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Nesen Salaspils apkaimē izcēlās konflikts starp diviem transportlīdzekļu vadītājiem, no kuriem smagās automašīnas šoferis bija veicis bīstamu manevru, kas apdraudēja citus ceļu satiksmes dalībniekus, kā rezultātā kāds vieglās automašīnas vadītājs nespēja valdīt emocijas un uzsāka kautiņu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādam vīrietim, izdevās izvairīties no smagas, potenciāli letālas avārijas uz Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne, nedaudz pirms Daugavpils šosejas viadukta.

Viņa automašīnas video reģistratorā var redzēt, kā priekšā braucošs kravas automašīnas vadītājs šķērso nepārtraukto līniju, lai strauji nogrieztos pa kreisi. Ņemot vērā šofera neadekvāto rīcību uz ceļa, vīrietim radās pamatotas aizdomas, ka šoferis ir lietojis alkoholu, tāpēc viņš par notiekošo informēja policiju.

Sergejs Kapacina, Salaspils pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks, stāstīja: "Braucot uz notikuma vietu un sazinoties ar pirmatnējās informācijas sniedzēju, pa telefonu tika noskaidrots, ka kravas transportlīdzeklis ir uzsācis kustību Salaspilī pa Gaismas ielu un virzās pa Rīgas ielu Daugavpils šosejas virzienā gar automazgātavu "Puto"."

Potenciāli bīstamais transportlīdzeklis turpat arī tika apturēts un tā vadītājs – pārbaudīts.

Pienākot klāt arī policistiem šķita, ka autovadītājs ir alkohola reibumā. Par spīti tam, alkometrs promiles neuzrādīja.

Policistu taujāts par nogurušo izskatu un piepampušajām acīm, "DAF" vadītājs atbildēja, ka teju saņēma sitienu pa seju. Izrādās, vīrietis nebija pārāk labā omā un izlēma kravas automašīnas šoferi pārmācīt.

Fiksētie pierādījumi apstiprina, ka smagās automašīnas vadītājs pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, tāpēc tiks lemts soda apmērs.

"DAF" vadītājam ir tiesības celt apsūdzību pret Jāni par kautiņā nodarītiem miesas bojājumiem, taču pagaidām par to iesniegums policijā nav saņemts.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu