"Dzīvošana nav domāta man..." Cīņas sporta skaistule Vanzanta nāk klajā ar satraucošiem komentāriem par neseno zaudēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pazīstamā cīņas sporta pārstāve Peidža Vanzanta pēc nesen piedzīvotā zaudējuma "Bare Knuckle Fighting Championship" (BKFC) organizācijas ietvaros  atklāja, ka piedzīvoto neveiksmi pārdzīvot bijis ļoti smagi, vēsta "MMA Weekly".

Peidža Vanzanta savu līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja 24. augustā, cīnoties organizācijā, kurā boksa dueļi norisinās bez cimdiem (BKFC). Piecu raundu cīņā Vanzanta pēc tiesnešu lēmuma piekāpās Reičelai Ostovičai.

Šis Vanzantai BKFC organizācijas ietvaros bija otrais zaudējums tikpat cīņās. 27 gadus vecā cīkstone atzina, ka šo neveiksmi bijis ļoti smagi pārdzīvot.

"Izgāju ārā no arēnas un vienatnē raudāju autostāvvietā. Savam vīram, runājot par manu mentālo situāciju, pateicu vairākas drausmīgas lietas. Viņam teicu, ka negribu dzīvot. Ka dzīve vairs nav domāta man. Tas bija smagi," atcerējās Vanzanta.

Bijusī UFC cīkstone interneta vidē ir guvusi ļoti lielu popularitāti arī savu sociālo mediju kontu satura dēļ. Līdz ar popularitāti, protams, seko arī daudz naida ziņu. Pati Vanzanta atzīst, ka pirms cīņas izjutusi interneta lietotāju negatīvo spiedienu.

"Es esmu vīlusies, lai neteiktu vairāk. Visi sagaida, ka es zaudēšu. Es nezinu... Man šķiet, ka cilvēkiem ir izveidojies ļoti specifisks priekšstats par to, kāda es esmu. Tas ir traki, cik ļoti apkārtējie var nīst vienu personu," norādīja cīkstone.

Vanzanta arī uzskata, ka viņa neesot pelnījusi tik negatīvu nostāju no apkārtējo puses: "Es nesaprotu, kāpēc tā. Es allaž cenšos būt labs cilvēks. Man tas ir vissvarīgākais. Es nekad nerunāju sliktu par savām pretiniecēm, jo tu nekad nevari zināt, ko, iespējams, pārdzīvo konkrētais cilvēks."

Vanzanta savas MMA karjeras laikā izcīnījusi astoņas uzvaras 13 cīņās, bet BKFC ietvaros viņa, kā minēts, piedzīvojusi divus zaudējumus tikpat cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu