Reperes Nikijas Mināžas vīrs iesūdzēts tiesā par seksuālu uzmākšanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Reperes Nikijas Mināžas vīru Kenetu Petiju iesūdz sieviete, kuru viņš, pēc sievietes teiktā, 1994. gadā mēģinājis izvarot, vēsta "BBC". 

Pašlaik 43 gadus vecā sieviete ir iesniegusi prasību tiesā, apgalvojot, ka slavenais pāris centies viņu pierunāt atsaukt prasību tiesai. Nikijas vīrs Kenets Petijs jau ir izcietis četrarpus gadus cietumā pēc tam, kad atzina savu vainu toreizējā pusaudzes izvarošanas mēģinājumā.

Pagājušajā gadā Kenets tika arestēts par to, ka nav reģistrējies kā dzimumnoziedznieks.

Prasībā, kas iesniegta ASV rajona tiesā Ņujorkas austrumu rajonā, sieviete apgalvo, ka Nikija ar starpnieka palīdzību piedāvājusi viņai 500 tūkstošus dolāru pret to, ka viņa atteiksies no apsūdzībām pret Petiju.

Prasībā apgalvots, ka neilgi pēc Petija aresta 2020. gadā starpnieks Kenetam iedevis sievietes numuru. Tiek apgalvots, ka Nikija sievietei zvanījusi un piedāvājusi viņu un viņas ģimeni aizvest uz Losandželosu, ja viņa varētu viņai "palīdzēt". Piedāvājums tika noraidīts.

Sieviete Nikijai atbildējusi: "Man ir svarīgi, lai jūs zinātu, ka tas, ko es saku, ir patiesība, es jums to saku kā sieviete sievietei."

Viņa apgalvo, ka dažu dienu laikā pēc piedāvājumu noraidīšanas viņa un viņas ģimene cieta no uzmācīgiem zvaniem un nelūgtām vizītēm.

Pēc sievietes teiktā, kopš 2020. gada maija viņa nav varējusi strādāt, jo slavenais pāris uzmācies ar draudiem un viņa cietusi no depersijas, kā arī trauksmes.

Mūziķa juristi vēl nav atbildējuši uz izvirzītajiem pārmetumiem, ziņo ASV mediji.

Nikija Mināža ar Kenetu Petiju sāka satikties 2018. gadā un gadu vēlāk paziņoja, ka ir precējušies. Pārim ir 11 mēnešus vecs dēls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu