VIDEO MMA cīkstonis pusminūtes laikā tiek nokautēts un "nožņaugts" līdz bezsamaņai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē kādā Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) šovā ukraiņu cīkstonis Rinats Ļatifovs piedzīvoja ļoti neveiksmīgu notikumu pavērsienu virkni.

Internetā ievērību guvis video kurā redzams, kā ukraiņu cīkstonis Rinats Ļatifovs pusminūtes laikā piedzīvoja "divus" zaudējumus.

Vispirms Ļatifova pretinieks pašā cīņas sākumā māņu mēģinājumu novest cīņu parterī, kam sekoja sitiens ar labo roku un cīņa bija beigusies.

Tomēr bieži vien MMA novērojami gadījumi, kad cīkstonis pēc tam, kad ticis nokautēts cīņu "turpina" pret tiesnesi, pieņemot, ka viņš ir saķēris pretinieku. Vairumā šādu situāciju cīkstonis nāk pie sajēgas, ka ir apķēris tiesneša, nevis pretinieka kājas un ar to arī viss beidzas.

Ļatifovs gan pie šādas iespējas netika, jo cīņas tiesnesis, lai apturētu cīkstoņa mēģinājumus cīņu "turpināt" viņu līdz bezsamaņai "nožņaudza" ar giljotīnas sāpju paņēmienu.

Ar humora devu, bet visai precīzi šo situāciju aprakstīja kāds "Twitter" lietotājs, kurš norādīja, ka Ļatifovs 30 sekunžu laikā piedzīvoja divus zaudējumus.

Tiesnesis gan bezsamaņā esošo Ļatifova ķermeni paturēja pietiekami ilgi, lai palīgā nāktu cīkstoņa treneri un tad ar smaidu uz lūpām devās prom.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka Ļatifova MMA karjeras bilance ir 37 uzvaras un 25 zaudējumi. Līdz ar to var secināt, ka turnīrs, kurā notika šis amizantais atgadījums, nav paša augstākā kalibra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu