Sestdien izbraukuma potēšana pret Covid-19 notiks piecās pilsētās Latvijā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vakcinācija. Ilustratīvs attēls.
Vakcinācija. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 21. augustā, izbraukuma potēšana pret Covid-19 norisināsies piecās pilsētās Latvijā - Jēkabpilī, Daugavpilī, Balvos, Preiļos un Carnikavā, vēstī Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļa.

Izbraukuma vakcinācija notiek bez iepriekšējā pieraksta, tās organizēšanā iesaistās gan pašvaldības, gan vakcinācijas pakalpojumu sniedzēji, gan armija.

Sestdien, 21. augustā, izbraukuma vakcinācija no plkst. 10 līdz plkst. 15 notiks Jēkabpils gadatirgus pilsētas svētkos pie būvmateriālu veikala "Depo", no plkst. 8 līdz plkst. 14 Balvu pilsētas skvērā, Tirgus ielā, no plkst. 10 līdz plkst. 14 Daugavpilī tirdziņā Rīgas ielā, no plkst. 11 līdz plkst. 16 Preiļu pilsētas parkā un no plkst.9 līdz plkst. 16 Carnikavas Nēģu svētkos Stacijas ielā.

Gadatirgos un pasākumos pamatā tiks vakcinēts ar ražotāja "Pfizer"/"BioNTech" vakcīnām. Uz vakcināciju līdzi jāņem personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte), potēšanas pase (ja tāda ir). Uz vakcināciju vēlams ierasties tādā apģērbā, kas ļauj viegli atbrīvot plecu.

Savukārt pusaudžiem no 12 līdz 13 gadiem vakcinācijas laikā nepieciešama mātes vai tēva, vai cita likumiskā pārstāvja klātbūtne, kā arī dokumenti - likumiskajam pārstāvim pase vai personas apliecība, kā arī apliecinošs dokuments par bērnu, proti, ieraksts par bērnu pasē vai dzimšanas apliecība, vai nepieciešamības gadījumā notariāli apstiprināta pilnvara.

 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu