Otrdienas horoskops: 21. septembris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 

AUNS

Ar komunikāciju tev nav problēmu, tāpēc lietišķie kontakti veidosies ļoti ātri un sekmīgi. Jauni projekti, jaunas iespējas. Svarīgi – uzklausīt oponentu viedokļus.

VĒRSIS

Krietnajam darba darītājam un pacietīgajam arkla vilcējam šodien prātā spurainas domas – tā gribas pārmaiņas un jaunus izaicinājumus. Un kāpēc gan ne?

DVĪŅI

Vari mērķēt augšup pa karjeras kāpnēm, bet tikai ar apdomu. Steigā iesāktie projekti var izčākstēt kā jūras putas pret krastu. Panākumi profesionālajā jomā un peļņa atkarīga no zināšanām.

VĒZIS

Jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm – vienalga vai runa ir par līgumiem lietišķajā jomā vai par komunāliem jautājumiem. Galvenais, lai visur ir „stipri papīri”.

LAUVA

Labi orientēsies lietišķajos jautājumos un sekmīgi risināsi sarunas ar iestādēm vai sadarbības partneriem. Parādīsi savu daudzšķautņainību un spēju neapjukt arī sarežģītās situācijās.

JAUNAVA

Ar vienu kāju darbā, ar otru mājas pienākumos. Izrunājies ar tuviniekiem par ikdienas darbu sadali, lai viss nav uz taviem pleciem. Pretējā gadījumā radīsies spriedze, kas atsauksies arī uz attiecībām.

SVARI

Pievērs uzmanību naudas lietām un nekautrējies ar darba devējiem vai biznesa partneriem apspriest finanšu jautājumus. Turklāt nopelnīto labāk pietaupīt, nevis tērēt.

SKORPIONS

Trauksmaina diena. Lai ko tu darītu, atceries par atpūtu. Pastāv paaugstināti stresa riski, kas ļaus par sevi manīt, ja būs pārāk daudz pienākumu. Vakarā pasporto vai dari to, kas sagādā prieku.

STRĒLNIEKS

Kādam var pavērties spožas karjeras iespējas, bet kādam bizness uzņemt jaunus apgriezienus. Naudas lietas galvassāpes nesagādās. Galvenais – ej visur ar savu neizsīkstošo Strēlnieka optimismu.

MEŽĀZIS

Darbs paņems daudz enerģijas un var nākties darboties vairākos projektos vai darīt vairākus darbus vienlaikus. Parādīsi savas spējas un profesionālajā jomā būsi autoritāte.

ŪDENSVĪRS

Rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus un pievērs uzmanību finansiālam izdevīgumam. Ir labas iespējas nopelnīt, ja vien pats nepiekritīsi strādāt par grašiem.

ZIVIS

Ieklausies līdzcilvēku padomos, varbūt notversi aiz spārna kādu absolūti ģeniālu ideju. Ir lieliskas iespējas nopelnīt, darbā vai biznesā piedāvājot netradicionālus risinājumus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu