Baltā pulverīša sāga Saistībā ar Māra Oltes izdarībām Madonas dome, iespējams, plāno sasaukt ētikas komisiju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Māris Olte
Māris Olte Foto: Ieva Lūka/LETA

Saistībā ar nesen internetā nopludināto video, kurā Madonas novada domes deputāts Māris Olte redzams iešņaucot baltu pulverveida vielu, LTV raidījumā "Panorāma" skaidrots, ka notikušo, iespējams, plānots pārrunāt Madonas novada domē.

Video, kas tika publicēts Alises Haijimas "Instagram" kontā un paredzēts viņas tuvākajiem draugiem, redzams, kā Strūbergs ar plastikāta karti dala balto pulverīti strīpās, un rāda mēli. Video pozē arī Haijima. Savukārt citos kadros redzams, kā Māris Olte iešņauc balto vielu. Fonā dzirdami aplausi un izsaucieni. 

Lai arī Olte skaidroja, ka pulverveida viela nav kaitīga un legāli nopērkama Vācijā, tomēr notikušo plānots pārrunāt arī Madonas novada domē. Mērs Agris Lungevičs pieļauj, ka varētu sasaukt ētikas komisiju.

"Netipisks gadījums. Pašvaldība ar šādiem gadījumiem nesaskaras bieži, tāpēc nav standartprakses, kā rīkoties. Pašvaldībai ir ētikas komisija, iespējams, ka skatīs tur šo jautājumu, bet neesam par to vēl sprieduši," sacīja Agris Lungevičs.

"Lai spriež, skatās, es neturos pie tās vietas. Ja uzskatīs, ka tas ir pietiekams pārkāpums, tad es sēdēšu tālāk un darbošos savā novadā, kā es citādā veidā spēšu. Būšu kļūdījies," atbildi sniedza Olte. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu