"Man bija bezmaz vai atliekas." Markus Riva neapmierināts par Salcevičas pasniegto ēdienu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV3 kulinārijas raidījumā "Gandrīz ideālās vakariņas" viesi 28. septembra sērijā ciemojās pie stilistes Indras Salcevičas.

Šī nedēļa rit šova "X Faktors" noskaņās un tajā viesus pie sevis uzņem muzikālā producente Maija Sējāne, gleznotājs un dalībnieku vizuālā tēla meistars Arvils Linde, šova vadītājs Markus Riva un modes māksliniece, blogere un šova stiliste Indra Salceviča.

Otrdienas sērijā Salceviča savus viesus uzņēma nevis mājās, bet uz izīrēta plosta, kur visi ciemiņi baudīja dabu un gardos ēdienus. Tomēr tāpēc, ka Markus Riva ir vegāns, Indrai nācās improvizēt un pamatēdienā siera vietā viņa pasniedza vegāniskās kotletītes. 

"Kaut kā nebija labi, teikšu godīgi. Indra piedod, es ceru, ka tu mani saproti, bet tie salāti man negāja pie sirds," kritisks bija Markus.

Arī deserts sagādāja problēmas, jo gardā tiramisu vietā Rivam tika pasniegtas mellenes, banāni un zemesriekstu sviests.

"Manuprāt, kopumā šī vakara problēma bija tā, ka Indra pārāk daudz satraucās, ka es esmu vegāns. Gribējās tomēr tajā super lieliskajā atmosfērā, ka tur būtu desertiņš, par kuru ir nenormāli labi padomāts. Viņa bija padomājusi, bet ne manā gadījumā. Līdz ar to man bija tādas bezmaz vai atliekas," sacīja Markus.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu