Taksometrs Rīgas lidostas apkaimē saskrienas ar “BMW” spēkratu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda taksometra vadītājam visai pēkšņi beigusies darba diena, vienā no krustojumiem Rīgas lidostas pievārtē saskrienoties ar "BMW" spēkratu, vēsta "Degpunktā".

Attiecīgā "Bolt" taksometra vadītājs pēc nelielas pauzes pusdienlaikā devās ceļā, lai apkalpotu klientus starptautiskās lidostas "Rīga" apkaimē. Šoferis ieslēdza interneta aplikāciju, lai meklētu potenciālus braucējus, taču nekur tālu tikt viņam nebija lemts. Pirmajā krustojumā ar Ziemeļu ielu Rīgas lidostas pievārtē, Mārupes novadā, viņa vadītais spēkrats saskrējās ar "BMW" markas auto – taksists nepamanīja kādu pa galveno ceļu braucošu "BMW".

"Es paskatījos uz vienu pusi, pēc tam uz otru, neviena nebija, pēc tam sekoja sitiens," atminas taksometra vadītājs, piebilstot, ka gatavojies darbam, pārbaudījis, vai ieslēgts skatītājs, tad izbraucis krustojumā un jutis triecienu. Vienīgais cietušais esot viņš pats – pēc notikušā jūtot sāpes.

Pēc mediķu apskates taksometra vadītājs no hospitalizācijas atteicās, palika notikuma vietā un sniedza paskaidrojumus policistiem.

Savukārt "BMW" vadītājs aizkadrā "Degpunktā" pastāstīja, ka jūtas labi un mediķu palīdzība viņam nav nepieciešama.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu