FOTO UN VIDEO "Lauku sētas" dalībniekus sagaida līdz šim netīrākais darbs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovakar realitātes šova "Lauku Sēta" dalībniekus sagaida ārprātīgi putekļi, netīri ķermeņi un pat putekļu mākoņi meiteņu skropstās. Darba nedēļas beigās dalībniekus sagaidīs vēl kāds pārsteigums – tiks reorganizētas esošās komandas. Vai dalībnieki būs apmierināti ar jauno komandu sastāvu?

Dalībniekiem būs jāattīra no būvgružiem bēniņi, kuros ir arī ļoti karsts un šaurs. Vai Maija izvēlas vieglāko vai grūtāko darbu, stāvot piekabē un "sagaidot" visus netīrumus, kas tiek laisti pa trubu lejā, kamēr pārējie dalībnieki svīst bēniņos? Dalībnieki strādā melnām mutēm tiešā un pārnestā nozīmē, nemaz nedzirdot Ilutas ierasto dziedāšanu.

Dalībnieki alkst ne tikai ātrāk pabeigt šo netīro darbu, bet arī vēders kāro pēc kāda ilgi kārota garduma. Taču tad atkal jauns pavērsiens "Lauku Sētā".

Izvēloties kāroto picu, saldējumu, šokolādi, alu, čipsus, torti, hotdogu un citus našķus, dalībnieki tikai pēc tam uzzina ka šādi ir veikuši izvēli par vēl kaut ko. Katra kāruma izvēle iezīmē jaunas izmaiņas Dakšu un Cirvju sastāvā. Pie Dakšām dodas Aivis un Marta, savukārt pie Cirvjiem – Iluta un Mārīte. Šoks, jo tas maina iepriekš rūpīgi plānotās stratēģijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu